Huricane
Promo
Huricane

Promo

Huricane, Foto: Promo

Pevačica Sanja Vučić (27) otkrila je da nema dečka, nakon što je pre nekoliko meseci raskinula romansu sa učesnikom rijalitija "Zadruga 4", Nikolom Đorđevićem.

- Ja ne znam kad bih sad uglavila dečka negde. Divim se Kseniji kako uspeva - kazala je Vučićeva, spomenuvši koleginicu iz benda "Hurricane" koja je u dugogodišnjoj vezi, pa otkrila da ne želi kratke veze, avanture.

- Samo ozbiljne varijante. Treba da se misli o biološkom satu - istakla je Sanja za "Sceniranje" i otkrila da je zabrinuta jer nema kandidata za oca deteta.

Sanja Vučić

E-stock

Sanja Vučić, Foto: E-stock

- Nemam nikakav plan, a imam veliku želju da se ostvarim kao roditelj. Ne znam šta da radim, veze nemam šta ću - zaključila je.

Članice popularne grupe ne kriju da su išle pod nož i šta su sve radile na sebi, kako je i sama priznala Ksenija je jedina koja je prirodna.

- Pa meni nije jasno zašto ljude interesuje šta smo radile na sebi, to uvek pitaju - kaže Ksenija i dodaje da ona nije imala nijednu operaciju, što ne isključuje mogućnost da će joj nekad "dunuti" da se popravi.

Hurricane

Alo!

Hurricane, Foto: Alo!

Dok su Sanja i Ivana otkrile šta su menjale na sebi:

- Ja sam radila samo usta, to nije moje, to sam kupila - kaže u šali Sanja, dok je Ivana navela da je perfekcionista, pa je ispravljala malo više stvari na sebi.

- Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno. Eto ja sam popravljala nos i usta - rekla je Ivana i dodala da je sada zadovoljna kako izgleda, iako je svesna da nije savršena - zaključula je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Palma

18.01.2021 19:21

Tebra uzas..plastikanerke,a izgled ko sa stajge..