ZAVRŠIO NA SUDU! Saša Popović tužio Srpsku pravoslavnu crkvu: "Hteo da prisvoji ono što nije njegovo, pa ga policija isterala!"

Sve zbog imanja

Saša Popović
Foto: Printscreen/www.novisad.rs/Rajko

Poznato je da direktor "Granda" potiče iz svešteničke porodice iz Novog Sada. Sašin deda, Steva Popović, bio je starešina u Nikolajevskoj crkvi. 

Retko se ko seća tog perioda, ali ne i meštanin koji je otkrio detalje o Popoviću koje do sada niko nije znao.

Saša Popović
Foto: Printscreen

On je otkrio da Saša Popović nije baš tako dobrodašao gost u njihovoj parohiji, jer je nepropisno želeo da prisvoji crkvenu kuću. Prema njegovim rečima, čovek najveće produkcijske kuće na Balkanu je čak tužio Nikolajevsku  crkvu, ali je izgubio spor.

Saša Popović, Zvezde Granda
Foto: Alo/YouTube

- Poznajem Sašu dok je još bio mali, ali nažalost, on se ružno poneo prema crkvi. Punih 37 godina se vodio spor zbog te nekretnine jer on i njegova majka nisu hteli da je napuste onda kada je to trebalo. Naime, još nakon smrti njegovog dede, Sašina porodica je trebalo da napusti taj posed, ali t nisu učinili. On jeste svešteničko unuče, ali po crkvenim pravilima, samo sveštenik može da živi u crkvenoj kući. Popovići su hteli da prisvoje ono što nije njihovo. Popović je dugo sa majkom živeo u toj kući sve dok ih policija nije isterala iz nje. Treba da budu zahvalni što su tu kuću dobili na korišćenje toliko godina, a da ne plaćaju dažbine - rekao je meštanin.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: TRN
  28/05/2020 - 18:20
  Moj deda je poklonio svo imanje crkvi Sv. Petka na Kosovo i Metohiji, sta treba da tuzim crkvu? Saša voli da uzme od crkve? Mi Srbi kako nas sve manje ima, sve vise smo alavi.
 • Korisnik: pobrkao partije
  28/05/2020 - 12:33
  jel platio kiriju za te silne godine i kakvo je to pravo kad treba skoro pola veka da se ostvari. Znamdasu pricali da tamo stanuje Brena. Trebalo je da mu tata bude komunista pa bi dobio za 200 dm.
 • Korisnik: Brana
  28/05/2020 - 01:39
  Ni tada smrad nije plaćao struju!?Šta ti je navika,dripac i sada krade struju,da ne potrosi neki dinar prokleti ja...
 • Korisnik: XXL
  27/05/2020 - 21:00
  Sramota za pravosuđe 37.g. da se vodi spor. Ko je samo dao diplome postupajućim sudijama i šta su naučili na pravnom fakultetu koji traje 4.g.. Naravno ako se uči.
 • Korisnik: Sale
  27/05/2020 - 19:39
  Sve mu malo muzikant.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi