Lepa Brena, Saša Popović
Printscreen
Lepa Brena, Saša Popović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Brena je učestvovala u kvizu Zvezde granda specijal, gde ju je Saša Popović pošteno isporozivao.

Postavljeno je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pevačica je znala tačan odgovor - "Divlje jagode".

"Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Ja se sećam kad smo izgubili pevačicu '78. godine, a ja pitam je l' ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni. Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem... ", pričao je Popović sve vreme pokazujuči pokretima koliko je Brena veća od njega.

"Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54", našalila se Brena.

Lepa Brena, Saša Popović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio Slatki greh u ono vreme, a ti si pevali na igrankama za sto dindži", nije dozvolio Breni.

"Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedeljno po 300.000 dinara. Ali sam otišla da studiram", odgovorila je Brena.

"Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u Slatki greh sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: "Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš", prvi nastup 1989. godina, a ona kaže: "Nemam para", a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš?", insistirao je Popović.

"Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinrana, a onda sam upisala u septembru turizam na Prirodno matematičkom fakultetu, a onda sam u aprilu počela da pevam za Slatki greh. Šest meseci sam studirala", objasnila je Brena, a Popović nije više hteo da se raspravlja sa njom.