Seka Aleksić
Instagram/printscreen
Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen
Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Seka je okadila svoj dom, a zatim sela da uživa uz prvu jutarnju kafu. Fotografisala je prizor iz svoje porodične kuće, gde se vidi mnoštvo ikona, pa je podelila mudre reči o kreativnosti i veri.

- Kreativnost je prikaz svega lepog što neko u sebi ima. Prikaz raskoši i bogatstva duše i svega onog iskrenog u njoj. Kreativnost je spoj vidljivog i nevidljivog, spoj mašte i realnosti, ideje i linije, to je kada sve ono što je u nama nalazi put do ruke, olovke, papira. Kreativnost je odgovor srca na lepotu sveta koja nas okružuje, a ono što je nacrtano - to je ples naše ruke sa olovkom. Kreativnost je direktan spoj sa božanskim jer u svaku tu liniju smo verovali da će biti prava, da će naći svoj put. To je intenzivan trenutak potpunog postojanja i tako, gledajući u nešto sa željom da to nacrtamo prestaju biti važni strahovi, nesigurnosti i neizvesnost, a postaju važni samo naši snovi, verovanje u te linije i traganje za njima. Postaje biti važno samo ono što zovemo “Božiji potpis” - napisala je pevačica, pa dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on May 11, 2020 at 9:34am PDT

- Ta sloboda koju dajemo sebi da budemo šta jesmo je ono što nam se daje kada gledamo kao da prvi put vidimo. A kreativnost je odgovor na to, i kada dozvolite sebi da budete voljeno i sigurno dete kom nije bitan ishod, nije bitno da li je estetski savršeno, nego ispoljavanje boja svojih misli. A koje su boje vaše misli? - istakla je Seka.