FANOVI LINČOVALI PEVAČICU "Kako podržavaš Boga i homoseksualce?" Seka Aleksić naišla na žestoku osudu!

Folkerku su prijatelji zatrpali komentarima.

Seka Aleksić
Foto: Instagram/printscreen

Seka Aleksić je poznata, između ostalog, i kao osoba kojoj je religija veoma bitna stavka u životu, a upravo zbog toga se našla na meti prozivke jednog pratioca na društvenim mrežama.

Naime, njemu je, prema sopstvenom priznanju, nejasno kako neko može u isto vreme da tvrdi da veruje u Boga, a da u isto vreme podržava homoseksualce.

Seka Aleksic
Foto: Nenad Vujanović

- Ako ste vernik, kao što govorite, onda znate da je sve ljude koji hodaju zemljom stvorio Bog. Ja im nisam određivala seksualna opredeljenja. Ljude delim isključivo na dobre i loše. Ne sudim i ne osuđujem nikoga jer je to strašna stvar. Kao vernik to bi trebalo vrlo dobro da znate. Sigurna sam, takođe, da kao vernik znate šta je Isus rekao na gori: "Ne sudite da ne budete osuđeni" - počela je svoje izlaganje Seka.

- Nakon što kaže da ne treba osuđivati druge, Isus dodaje da im treba praštati grehe. To vam piše u Jevanđelju. O čemu dalje da raspravljamo? Zar ja da sudim koja imam toliko grešaka? Zar ja da se nekome petaljam u život i opredeljenost? Zar mislite kada odete na strašni sud da će da vas pitaju što je taj i taj gej? Neće! Pitaće vas šta ste vi učinili loše i zašto - dodala je Aleksićeva.

Seka Aleksić
Foto: Printscreen/Instagram

- Da ne dužim dalje i ne smaram vas možda odgovorom koji ste tražili - ja ne sudim i ne osuđujem. Ja praštam i molim se. Živite u sreći i želim da vaše srce Bog oplemeni i podari vam mir - zaključila je pevačica, čime je izazvala salvu pozitivnih reakcija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi