Seka Aleksić
Instagram/printscreen
Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - bila je iskrena pevačica

Seka je otkrila i da voli da jede pitu krompirušu, ali i to da uvek ima koji kilogram viška.

Seka Aleksić

Instagram

Foto: Instagram

- Ne mislim da sam zgodnica. Uvek imam višak par kilograma, čuj par. Uvek je teško baš tih par skinuti, ali znam lepo da se namestim za slikanje i uradim minimlan filter i eto ga - iskrena je Aleksićeva, pa progovorila o insulinskoj rezistenciji.

- Nemam više insulinsku rezistenciju. Nije to ništa strašno. Malo korigujete ishranu, malo vežbice i to je to - otkrila je i dodala da je njenom meniju često posna hrana jer posti sva četiri posta godišnje, kao i sredu i petak.

Ona je otkrila da je dom uredila uglavnom nameštajem iz Švajcarske, dok su ikone većim delom pokloni jer ih ima baš puno. Čitav jedan zid Sekine kuće je u ikonama.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

majka

30.11.2020 12:46

Svako ko ima sina, sinove čeka ga jednog dana snaja, kakva, videće, majka sam dva sina i zao mi je što nemam ćerku, mislim da su roditelji bogatiji, ispunjeniji sa zenskom decom, a ako hoćemo i u starosti je bolje imati ćerke nego sinove,

Milica

30.11.2020 16:38

Volim kad o medicinskim stvarima govore ljudi koji pojma nemaju. Insulinska rezistencija ne nestaje, vec samo moze da se drzi pod kontrolom. Ako je uopste i imala ili je bila "potrebna" za kakav intervju (posto vidim da je to sad moderno).