Seka Aleksić
Instagram
Seka Aleksić

Instagram

Seka Aleksić, Foto: Instagram

Dok je estradna scena, pogođena pandemijom koronavirusa, ostala i bez posla i bez novca, čini se da Seki Aleksić i dalje cvetaju ruže!

Naime, pevačica je nedavno rešila da ugodi sebi i svojoj porodici, te je u svom domu u Staroj Pazovi ugradila saunu, za koju je iskeširala 10.000 evra, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Kako nam je ispričao izvor blizak Seki, pevačica je dugo razmišljala o ovom potezu, a odlučila se za saunu srednje veličine, koja je napravljena od najfinijih materijala.

- Već godinama Seka vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Budući da je odavno napravila teretanu u svom domu, dugo se razmišljala da ugradi i saunu, zbog svih prednosti koje ima za zdravlje. Nedavno se odlučila i da svoje planove realizuje - rekao je na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

- Seka se odlučila za saunu dimenzija 2x2m2 u koju mogu da stanu četiri osobe, koliko članova broji njena porodica - ispričao je izvor blizak pevačici za „Alo!“ i istakao da pevačica nije štedela novac za svoj spa kutak.

- Zahtevala je da bude napravljena od najskupljeg drveta, nemačku opremu, profesionalna vrata... To što je Seka tražila, stajalo je 10.000 evra, ali njoj cena nije predstavljala nikakav problem. Odmah je firmi koja joj je ugradila saunu isplatila avans, a nedavno je dobila gotov proizvod. Sama izrada trajala je oko mesec dana - rekao je izvor za „Alo!“ i dodao da su majstori nedavno ugradili saunu u njen dom.

Ovu informaciju Seka Aleksić je potvrdila i na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju s majstorima koji su montirali spa kutak u njen dom.

- Dugo sam razmišljala o ugradnji saune zbog njenih lekovitih dejstava poput jačanja imunološkog sistema, oslobađanja tela od toksina, ublažavanja stresa, jačanja srca... - napisala je između ostalog Seka na ovoj društvenoj mreži i dodala da je, kao i svaka druga domaćica, sama majstorima skuvala i poslužila kafu i čaj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: