EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Ovo je dečko kojeg Senidah krije više od pola godine!

Uživa u ljubavi sa kršnim mladićem.

Senidah
foto instagram

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah (35), jedna od trenutno najpopularnijih regionalnih pevačica, oduvek je krila svoj privatni život, a kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, vlasnica hitova „Slađana“ i „Mišići“ već nekoliko meseci je u tajnoj vezi sa Stefanom O. (27) iz Herceg Novog.

Kako je izvor ispričao za „Alo!“, par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja.

- Senidah i Stefan se poznaju odranije. On je tokom letnje sezone radio kao član obezbeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali - ispričao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“ i nastavio:

- Simpatije i varnice među njima su sevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu - ispričao je izvor blizak ovom paru za naš list.

Stefan
foto instagram

Međutim, kako nam je još rekao, oboje su se najpre zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

- Prošlog leta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namere s njim - ispričao je izvor „Alo!“ i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pevačice.

- Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je pre nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju - rekao je izvor „Alo!“.

Senida
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi