Severina i Igor Kojić
Instagram/severina

 

Severina i Igor Kojić

Instagram/severina

Severina i Igor Kojić, Foto: Instagram/severina

Igor Kojić i Severina Kojić su se venčali 2015. godine, ali je njihovoj ljubavi izgleda došao kraj. Već danima se spekuliše o tome šta se dešava sa njihovim brakom, s obzirom na to da se nijedno od njih dvoje još uvek nije zvanično oglasilo.

Igor Kojić je nedavno objavio sledeće na pomenutoj društvenoj mreži, a od Severine je dobio i odgovor:

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, a Severina je spomenula svekra i svekrvu:

- Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je pevačica te dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan".

Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Severina i Igor, Foto: Screenshoot Instagram

Ono što su pojedini primetili jeste da su Igorovi roditelji imali svoj način da "uzvrate" Severini. Ni Olja, ni Dragan više ne prate pevačicu na Instagramu.

Severina Kojić

Printscreen/instagram

Severina Kojić, Foto: Printscreen/instagram

Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona, a mnogi su zaključili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju.

- Snajka u doba korone - napisala je u martu Olja ispod snimka. Na videu se vidio i Igor kako leži na kauču i gleda televiziju. Čuo se i Keba, koji je dobacivao: "Ko je rekao da snajka nije vredna?" Tih objava više nema na poznatoj socijalnoj mreži.