Severina
Screenshoot Youtube
Severina

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Miroslav Škoro, koji ima desničarske stavove, izjavio je da žena koja je silovana i zatrudni o abortusu mora da se dogovori sa porodicom, što je izazvalo gnev žena širom Hrvatske.

Miroslav Škoro

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen
Severina

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je hteo postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira što je bio uzorni omladinac u 'ono doba', kažu upućeni. Onda je došao rat. Dok su žene u Hrvatskoj i Bosni u vihoru rata doživele najveća poniženja koje žensko telo može doživeti, silovanja, njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smeru. Iz domovine u Ameriku. Vratio se u ravnicu koju su mu neki drugi odbranili i odlučio postati direktor diskografske kuće Orfej. Koja je, zamislite, nakon njega propala."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira što je bio uzorni omladinac u 'ono doba', kažu upućeni. Onda je došao rat. Dok su žene u Hrvatskoj i Bosni u vihoru rata doživjele najveća poniženja koje žensko tijelo može doživjeti, silovanja, njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smjeru. Iz domovine u Ameriku. Vratio se u ravnicu koju su mu neki drugi obranili i odlučio postati direktor diskografske kuće Orfej. Koja je, zamislite, nakon njega propala. Onda se onako simpatičan i šaljiv uvalio u Croatia Records, čije je zemljište sada u posjedu pogrebnog poduzeća i rasprodano. Čujem, sad ima i puste vinograde i udjele u raznim firmama. Kako je došao do parkirališta kraj jedne bolnice, koje je masno naplaćivao, nitko ne zna. Samo znamo da ga je prodao. Jer sad se ozbiljnije bacio na politiku. Prvo je htio postati predsjednik i neslavno tropao, a nije prošlo ni pola godine - već bi bio premijer. I sada kandidat Škoro ima jedan poseban predmet interesa. Ne ekonomski rast i bolji život za sve. O ne, njegov interes je žensko tijelo. Maternica mu je posebno zanimljiva. Pa su mu žene počele pokazivati srednji prst, druge su mu prstima pokazale rogove. Onda je Škoro političar zaprijetio da, kad dođe na vlast, će oni koji mašu tim prstima dobiti po istima. Poslije se pravdao da je mislio na političare. Ali ženama se nije ispričao. Škoro kandidat očito ne razumije koncept slobode, ljudskih i ženskih prava, demokratskog društva. Vjerojatno mu nitko nije objasnio da je ‘Sluškinjina priča’ samo SF roman i serija. Hvala Bogu. Pravda i isprika za svaku silovanu ženu, djevojčicu i naše bake! #NikadPremijer #NeDirajteMiMaternicu #IWasntBornWithEnoughMiddleFingers #NePlasiteNas #MiNismoInkubatori #Severina

A post shared by Severina (@severina) on Jun 20, 2020 at 8:43am PDT

"Onda se onako simpatičan i šaljiv uvalio u Croatia Records, čije je zemljište sada u posedu pogrebnog poduzeća i rasprodato. Čujem, sad ima i puste vinograde i udeo u raznim firmama. Kako je došao do parkirališta kraj jedne bolnice, koje je masno naplaćivao, niko ne zna. Samo znamo da ga je prodao. Jer sad se ozbiljnije bacio na politiku. Prvo je hteo postati predsednik i neslavno propao, a nije prošlo ni pola godine - već bi bio premijer. I sada kandidat Škoro ima jedan poseban predmet interesa. Ne ekonomski rast i bolji život za sve. O ne, njegov interes je žensko telo. Materica mu je posebno zanimljiva. Pa su mu žene počele pokazivati srednji prst, druge su mu prstima pokazale rogove. Onda je Škoro političar zapretio da, kad dođe na vlast, će oni koji mašu tim prstima dobiti po istima. Posle se pravdao da je mislio na političare. Ali ženama se nije izvinio. Škoro kandidat očito ne razume koncept slobode, ljudskih i ženskih prava, demokratskog društva. Verovatno mu niko nije objasnio da je 'Sluškinjina priča' samo SF roman i serija. Hvala Bogu. Pravda i izvinjenje za svaku silovanu ženu, devojčicu i naše bake!", napisala je Severina.

Severina

e-stock/Kobra

 Foto: e-stock/Kobra

 

PROČITAJTE JOŠ: