Severina
Promo
Severina

Promo

Foto: Promo

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan - istakla je pevačica, pa dodala:

- Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mere, potom izvijestila oca deteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 14. Авг 2020. у 8:19 PDT

- Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila vest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom' - piše Severina i nastavlja:

- Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apelujem na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija - napisala je Severina. 

Pročitajte i:

Komentari (2)

Stevo Nakurcov

14.08.2020 17:33

Ona je odavno zarazena Kurojna virusom

zagor

14.08.2020 17:49

Ma nosi se u lijepu... njihovu!!