ALO OTKRIVA! Nakon skandala oko Karićevog lokala i žurke koja je organizovana u vreme pandemije, oglasio se Simon, a evo šta je prava istina!

Otkrio nove detalje svog poslovanja

Simon de Karić
Simon de Karić, Foto: ATA Images

Broj novozaraženih od koronavirusa svakodnevno dramatično skače, a kako se čini, to ni najmanje ne dotiče one koji u vreme pandemije misle samo na provod!

Naime, nakon što su se u medijima pojavile informacije da je komunalna policija drugi put u tri meseca razbila korona žurku u restoranu koji je u vlasništvu Simona de Karića, pozvali smo srpskog biznismena koji nam je otkrio da je pomenuti lokal nedavno prodao. Kako nam je objasnio, bio je prinuđen da izađe iz ugostiteljstva, jer u njemu nema posla u vreme pandemije.

- Prodao sam taj restoran zbog korone i krize, a to sam uradio još pre tri meseca. Zbog pandemije više nema posla u ugostiteljstvu, zato sam odlučio da prestanem da radim u toj grani - rekao je Simon na početku razgovora za „Alo!“ i dodao da nema veze sa nedavnom ilegalnom korona žurkom koju je razbila komunalna policija.

- Sada restoranom upravljaju novi gazda, ali i novo osoblje. Nemam nikakve veze sa tim, niti znam ko organizuje ova okupljanja o kojima čitam u medijima. Moja porodica i ja živimo na relaciji Dubai - Rusija, uopšte nas nema u Beogradu, to nema veze s nama - poručio je Karić za „Alo!“.

Restoran Maison Boho
Restoran Maison Boho, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

Inače, kako saznajemo, u lokalu koji je donedavno bio u vlasništvu Simona de Karića u četvrtak veče dogodila se prava drama.

Naime, nakon što je komunalna policija izašla na teren po pozivu građana, gosti i zaposleni zaključali su se u restoranu i nisu dali komunalcima da uđu, nezvanično saznaje „Alo!“.

- Policija je izašla na teren nešto ispred 20 sati i tu ih je zatekao neobičan prizor. Ispred lokala su stajala dva momka koja su obezbeđivali ulaz, iz restorana se čula glasna muzika, a zavese su bile navučene - priča naš izvor i otkriva šta se potom događalo.

- Policija nije mogla da uđe, budući da su se vlasnici i gosti zaključali unutra. Nakon izvesnog vremena policija je uspela da uđe, u restoranu je zatečeno 55 ljudi, a privedeno je troje - otkriva naš izvor, a „Alo!“ se uputio na lice mesta i dan nakon što je razbijena ilegalna žurka zatekao otvoren restoran.

Simon de Karić našao se u žiži skandala kada je na Dan žalosti povodom smrti patrijarha Irineja organizovao žurku u lokalu koji je nedavno prodao. Tada su nadležni organi zatvorili Karićev lokal, a interesantno je da je upravo patrijarh Irinej venčao Simona i njegovu bivšu suprugu Tamaru Nikolić.

Gde to Elena Karić zida kuću i kakve rituale obavlja pre početka, pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi