Zlata i Peja
printscreen
Zlata i Peja

printscreen

Zlata i Peja , Foto: printscreen

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, odavno je rešio da zasuče rukave i radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara.

Jovana retko viđamo u javnosti zato što ga takav način života nikada nije zanimao. Uzoran je student i dete za primer, kažu njegovi roditelji.

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne - rekla je Zlata Petrović jednom prilikom za "Kurir" i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

- Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana - zaključila je nedavno pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

I Jovanov otac s ponosom je pričao o odluci svog naslednika.

BONUS VIDEO: 

- Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dete za primer. Deca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji - istakao je Peja, poznati voditelj, za pomenut medij.

Nataša Rodić

Instagram/printscreen

Nataša Rodić, Foto: Instagram/printscreen

Jovana su nedavno povezivali sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, pa se o njihovom zbližavanju naširoko prisalo i pričalo.

Pročitajte još

Komentari (4)

Jelena

18.11.2020 11:11

A koji fakultet? Je li ovaj kupovni?

vukana

18.11.2020 12:16

kazu sa kupovnom diplomom mozes raditi samo u srbiji sto???

šane

18.11.2020 12:39

koja harizma i čija lepota, koliko vam ,, dali,,,

Koko

18.11.2020 18:50

plata 285e,a od plate skuplja da kupi auto?Srecno bilo,za desetak godina?