"SKIDANJEM ZARADIM 15 HRVATSKIH PLATA MESEČNO" Učesnica Parova otkriva kako ZADOVOLJAVA POTREBE posebnih KLIJENATA (FOTO)

- U samom sam vrhu svetskih starleta, a cilj mi je da se svrstam među najuspešnije-, kaže Josipa

Josipa Karimović
Foto: Facebook/preentscren

Vinkovčanka Josipa Karimović (25) nalazi se među najuspešnijim devojkama OnlyFans erotske društvene mreže na kojoj skida krpice i zarađuje novac od vrućih fotografija i videa.

Josipa Karimović
 Foto: Instagram/Printscren

Šira javnost upoznala je prvi put 2018. godine dok je trajao show programa 'Ženim sina', a iste godine bila je i učesnik u 'Parovima'.

- Profil sam otvorila pre godinu i po dana na nagovor bliskih ljudi. Na kraju se to ispostavilo kao dobar posao za mene jer volim da se fotografišem izazovno. Trudim se da dam raznolik sadržaj svojim fanovima. Ovaj mesec, bez lažne skromnosti, zaradila sam 15 prosečnih hrvatskih plata. Možda čak i malo više, ali ne bi ulazila u detalje - rekla je Josipa i dodala kako je to s obzirom na trud i zaslužila. 

Josipa Karimović
 Foto: Instagram/Printscren

Josipa je na sebi do sada obavila mnoge estetske zahvate, ali to ne skriva.

- Korigirala sam nos, grudi, jagodice, usne i guzu - priznala je starleta.

Josipa Karimović
 Foto: Instagram/Printscren

Nedavno je reality zvijezda progovorila i o najtežem periodu svog života.

- Mojim roditeljima su se dogodile neke stvari u životu i nismo baš imali novca. Ja sam išla u srednju školu i putovala sam svako jutro, za školu sam dobila uvijek nešto sitno, tek toliko da ne budem gladna. Sećam se jednog perioda, svi su imali najnovije mobilne telefone, a ja sam imala neki stari na preklapanje i osećala sam se užasno - . 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi