Slavica Ćukteraš
E-stock
Slavica Ćukteraš

E-stock

 Foto: E-stock
Slavica Ćukteraš

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Prema rečima Šapčana, pevačica je u tom gradu vlasnica još jednog stana, koji se nalazi u naselju Bare. Bivša Slavičina komšinica iz tog dela grada, koja ne želi da joj se ime pominje, ispričala je da je ranije imala priliku da je češće viđa, ali nikad joj se nije javljala.

- Živim u ulazu pored njenog, viđala sam je na parkingu ispred zgrade. Ona je ovde živela neko vreme, sad verovatno izdaje stan, nisam je skoro videla, možda pre pola godine. Čula sam da živi u Novom Sadu. Znala je da smo komšinice, ali nikad nije htela da pokaže ni najmanje ljubaznosti i kulture, da kaže makar "dobar dan". Uvek je nosila naočare za sunce i nije primećivala druge ljude, čak sam čula i od komšija baš iz njenog ulaza da se nikome od njih nije javljala. Valjda su takve te zvezde - rekla je ona.

Slavica Ćukteraš

printscreen

Foto: printscreen

- S vlasnikom građevinske firme je postigla dogovor da plati u nekoliko rata te stanove. Tada je bila jedna od najpopularnijih pevačica i mogla je toliko para da zaradi. Bar ih je pametno uložila. Čuo sam da ima i stan u Beogradu, ali za to nisam siguran - rekao je muzičar koji je nastupao sa Slavicom u periodu kad nije bila afirmisana.

Pevačica se posle udaje za golmana Vladu Avramova selila više puta, a najduže je bila nastanjena u Novom Sadu. Od sportiste se razvela prošle godine i živi s njihovom ćerkom.

Komentari (1)

opet ja

13.05.2020 11:29

Aaaa ostala mi dužna 1000 dinara za pranje tepiha na Bežanijskoj kosi,kao nemam sad dođi za neki dan.Kako tad,pre 11 godina tako i dan danas nije platila.Veliki baksuz.