Seka Aleksić
Instagram
Seka Aleksić

Instagram

Seka Aleksić, Foto: Instagram

Pevačica Seka Aleksić danas proslavlja prvi rođendan sina Jovana sa najbližima, a radosnu vest je podelila na društvenim mrežama.

Naime, Seka je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sina koje su nastale kada se on tek rodio, a opis je svima privukao pažnju.

Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Seka Aleksić, Foto: Instagram/printscreen

- Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati... Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možeš dodirnuti baš u zagrljaju... Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe kao i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak. Bog te blagoslovio zajedno sa batom Jakijem i Presveta Bogorodica zauvek čuvala - napisala je Seka na pomenutoj društvenoj mreži, a čestitke u komentarima pristižu sa svih strana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (6)

Miki

22.01.2021 21:56

Draga Seko i moj muž je ružan a tvoj je sve mjre preša , strava i užas!

bugi

23.01.2021 07:53

@Miki - Obican potrcko nista neradi Sekina seka perska kucna pomocbica da ga sutne nema sta ponese zato Veljko cuti radi sve sto ti naredi jer te hrani lebom. Faca vise nego smesan video sam ga nekoliko puta nedaleko od njih rodjak mi stanuje metar i zilet bokser u pokusaju.

ja

23.01.2021 00:44

Birala ga je za sebe a ne za Vas,njoj je lep

roki

23.01.2021 08:58

Šta mu bi sa frizerom?

Pera Detlic

23.01.2021 14:04

@roki - Cuva decu nema vremena za sebe.

Strahinja

23.01.2021 10:52

Lepi ljudi, u snu se ne snili Uzas nad uzasima, kako ih nije sramota da plase normalan svet Pozdrav iz ravnice