Sloboda Mićalović Ceca
Alo.rs
Sloboda Mićalović Ceca

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Ceca je priznala javno da bi jedino glumac i njen prijatelj Vuk Kostić mogao verno da odigra takvu ulogu, a kako saznajemo, Ražnatovićeva je sa porodicom diskutovala i o ostalim ulogama, te smatra da bi nju sjajno odglumila Sloboda Mićalović. 

Iako se već 20 godina priča o ovom delu i spominjana su razna imena sa glumačke scene, ona se nikada do sada nije oglašavala po to pitanju, pa je bilo jasno da joj se izbor i selekcija glumaca, po svemu sudeći, nisu dopali. Nedavno se potegla tema da bi Arkana mogao da zaigra Miloš Biković, ali Ceca smatra da je za tu ulogu najbolji Vuk Kostić.

Vuk Kostić

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Vuk je moj prijatelj i mislim da on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka. Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik - rekla je Ceca nedavno za domaće medije, i to prvi put od kako se pominje snimanje filma.

Kako saznajemo, eminentni režiseri već uveliko rade na tome da se ova ideja sprovede u delo. Izvor blizak porodici Ražnatović otkriva da je Ceca kod kuće razgovarala sa svojima, pa su dali svoje predloge i uglavnom su se njihova mišljenja poklopila.

Ceca je rekla da jedina ženska osoba koja bi mogla da iznese njen lik jeste glumica Sloboda, koju obožava, tvrdi izvor.

Sloboda Mićalović

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Svetlana je poznata po tome da voli da okupi najuže članove porodice, kao i najbliže prijatelje, kad god radi na novim pesmama, koncertima i da svi daju sugestije i mišljenje. Tako je i kada se radi o filmu u kom bi bio oslikan život njenog supruga, kao i njen život, kao najveće balkanske zvezde. Svi su se složili da bi Vuk Kostić bio idealan za ulogu Arkana. Po njima, on ima taj šarm, tu muževnost, gospodstvenost, ali i bezobrazluk kakav je Željko imao. On je prijatelj porodice godinama, pa mnogo toga i zna o Arkanu. Ceca je rekla da bi jedina ženska osoba koja bi mogla da iznese njen lik bi bila glumica Sloboda Mićalović. Pevačica nju obožava i podseća je na nju kada je bila mlađa. Voli njenu glumu i jedino u njoj vidi sebe i nekoga ko bi njene osobine preneo na filmsko platno. I njena deca Veljko i Anastasija su se složili sa maminim mišljenjem - kaže izvor blizak porodici Ražnatović kada je reč o snimanju filma i detaljima vezanim za ovu ekskluzivu.

Viktor Savić

E-stock

Foto: E-stock

Viktor Savić kao Legija

Kako mediji pišu, u ulozi Milorada Ulemeka Legije mogao bi da se nađe mladi glumac Viktor Savić, koji je u prijateljskim odnosima sa folk zvezdom. Željko Ražnatović Arkan venčao je Legiju i poznato je da su oni bili veliki prijatelji, tako da bi njegova uloga bila neizbežna u ovom filmu, barem kad su devedesete u pitanju. Viktor Savić, prema mišljenju porodice Ražnatović, odličan je za ovu ulogu jer tako kompleksan lik malo ko može da iznese, a Ceca izuzetno ceni Viktora kao glumca.

Ceca je odlučna da, ako se već snima nešto toliko važno, onda ona bude ta koja će odlučiti ko će glumiti nju i njene voljene. Sigurna je da će reditelji i tim koji bude ovo pravio prihvatiti njene uslove, u suprotnom, nema ništa od njene podrške jer ona ne želi da njeni unuci sutra gledaju nešto što nema veze s njom i njenim pokojnim mužem.

Film o Željku Ražnatoviću nosi radni naziv "Tigrov skok" i trebalo bi da se snima u holivudskoj produkciji. Vladimir Đorđević, autor knjige "Arkan", kaže da je produkcijska kuća iz Amerike veoma zainteresovana da snimi ostvarenje o pokojnom komandantu Srpske dobrovoljačke garde.

- Radnja filma bi podsećala na čuvena dela "Skarfejs" i "Kum". Taj film bi bio inspirisan Arkanovim životom, ali sa dosta fikcije. Akcenat bi bio i na odnosu glavnoj junaka sa bivšim predsednikom države Slobodanom Miloševićem, kao i suprugom Cecom Ražnatović - rekao je Đorđević za medije.

 

 

Komentari (3)

ors

02.06.2020 08:57

Ako se Cecu pita ko će glumiti, od tog filma nema ništa.

Sukurlemen

02.06.2020 17:39

Што се Цеце тиче, и ако се ње пита, она би Аркана представила као доброг човека а не као лопова, олоша и криминалца.

Sanja

03.06.2020 06:29

Kakva bre Sloboda Micalovic ni lepa ni seksipilna niti neka glumica cijim se ulogama veruje