Sofija i Luka se odlučili na drastičan korak, ovo će biti nova lokacija njihovog doma! (VIDEO)
alo.rs
Luka i Sofija
Luka i Sofija, Foto: Printscreen/ Instagram

Kako Blic saznaje, oni su pre nekoliko dana angažovali agenta koji će im pomoći da pronađu kuću u ovom gradu.

- Sofija i Luka uveliko se pripremaju za veliku selidbu. Kako bi se on posvetio obavezama u klubu, ona će se pobrinuti oko svega što nije lako, naročito kada imate kratak rok i malo dete. Veoma im je bitno da pronađu životno okruženje u kojem će moći u potpunosti da uživaju kao što je to bio slučaj u Madridu - kaže izvor blizak paru.

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom

Alo!/Masanori Jošida

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom , Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Luki ovaj grad nije nepoznat jer je pre nekoliko godina igrao u njemu, te odlično poznaje dobra mesta, a s obzirom na to da je tada živeo u stanu, ovog puta mu treba više prostora. Tada je živeo sam, a sada ima porodicu. Važno im je da ima dvorište gde će moći da provode vreme sa sinom Aleksejem, ali i da Luka može da trenira ukoliko se situacija sa koronom ne sredi. Žele da vila bude u mirnom delu grada, daleko od znatiželjnih pogleda javnosti i paparaca. U Madridu su često bili na meti fotoreportera koji su ih pratili u stopu gde god da se pojave, bilo da je u pitanju restoran ili neko drugo javno mesto. Takođe se nadaju da će imati mogućnost, ako se pandemija stiša, da im u goste dolazi porodica, što opet zahteva veći životni prostor. Žele da prostorije budu velike, sa mnogo svetla i da bude komforno za život tročlane porodice. Vole da ugoste prijatelje sa svih strana sveta, te hoće da imaju makar dve gostinske sobe u kojima će moći da smeste svoje društvo - dodaje izvor blizak paru.

Na njihovom spisku zahteva je i mini teretana koju su imali i u Madridu.

Kako bi Blic proverio saznanja, pozvali su Sofiju koja nije želela da detaljiše oko životnog prostora koji traže u Nemačkoj, ali je kratko poručila:

- Novo životno okruženje donosi novu energiju. Moramo da znamo da je svaka promena dobra, te se iskreno radujem novoj avanturi koja samo što nije počela - glasila je izjava Sofije za gorepomenuti list

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: