Lepa Lukić
Printscreen/YouTube
Lepa Lukić

Printscreen/YouTube

Lepa Lukić, Foto: Printscreen/YouTube

Njegovi najbliži okupili su se na Bežanijskom groblju kako bi obeležili četrdeset dana od njegove smrti.

Lepa Lukić

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Bila sam u rijalitiju kada je moj dragi Bora preminuo. Onog dana kada sam izašla zvala sam njegovu porodicu da im izjavim saučešće i to na jadnog Drljače telefon, jer nisam imala broj njegovih sinova. Javio mi se sin Vlade i rekao da je najbolje da idem na groblje kada bude 40 dana, i da će oni doći po mene, tako je i bilo danas - priča popularna prevačica dok se priseća trenutka kada su joj javili za smrt njenog Bore koga je kako i sama ističe volela i gledala kao člana porodice:

- Plakala sam, plakala nisma mogla da se smirim, nas dvoje smo spavali u istom krevetu u " Parovima" u trećoj sezoni i u tom krevetu sam ja ležala kada me je zatekla vest o njegovoj smrti. To mi je bilo još gore, fali mi on kao on, nedostaje mi za sve. Danas kada sam videla spomenik, groblje srce mi se cepalo - priča Lepa i otkriva da sa estrade osim nje i koleginice Milene Plavšić danas na pomenu niko nije bio, ali ne krije i kome zamera što se nije pojavio.

- Era je trebao da dođe danas, trebao je znam da je bio na sahrani, ali priličilo mu je i danas da bude na groblju. Lakše mi je kada vidim da Borina porodica nekako normalno reaguje na sve ovo, kao da su prihvatili da ga nema. Ja ne mogu tako, ja sam emotivna što bi se reklo plačip**ka koja je jedina danas ronila suze tamo - zaključuje pevačica.

ROČITAJTE JOŠ: