Katarina Sotirović
prinstcreen
Katarina Sotirović

prinstcreen

Katarina Sotirović, Foto: prinstcreen

Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o krahu četrnaestogodišnjeg braka sa bivšim izabranikom, košarkašem Aleksandrom Rašićem.

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolepšala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

– Sada razumem ono američko: rastali su se zbog nepremostivih razlika. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo. 

Kada je reč o poslu, Kaća je priznala da je bila lenja da malo više promoviše svoju pesmu „Vrelina“ i da je mislila da će pesma sama naći put do publike.

- Nisam ništa boost-ovala, nikakav marketing nisam imala jer sam mislila da će sve to samo da se dogodi, organski... Međutim, nije baš tako. Imala sam veliku pauzu a i pesma je drugačija od onoga što inače pevam. Mnogo sam rizikovala i odlučila da snimim pesmu po ugledu na one koje inače volim da slušam. I ja sam oduševljena, i pesmom i spotom, uvek se obradujem iznova kada ga vidim. Ali, moraću da poradim na promociji, ni sada nije kasno. Inače, sviram u klubovima u Beogradu i Novom Sadu sa sjajnim bendom.

Mnogi možda ne znaju, ali lepa pevačica na telu ima čak devet tetovaža!

- Ne vide se sve pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake... volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćerku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama – iskrena je Katarina.

Pročitajte još

Komentari (3)

Spasoje

27.10.2020 16:03

Nije ispricala sve. Zavrsila je svoju karijeru, uzivace jos dok je mlada, a kad bude malo starija, umrece kao poslednja sirotinja. Obda ce joj biti zao sto se razvela.

Jovan

27.10.2020 19:37

Za pevaljku 14 godina u braku rekord

Duško

28.10.2020 09:25

Odavno još jedan od klasika reče , i majka i laka žena nikad u jednoj ne mogu biti. Ili jesi ili nisi. Ili si supruga i majka ili si ono drugo-sve loše.