starlete
YouTube/Printscreen

 

starlete

YouTube/Printscreen

starlete, Foto: YouTube/Printscreen

Poslednjih godina sve aktuelniji pojam u Srbiji je zanimanje "starleta". A one, vole da se ističu, da se hvale, uglavnom pogrešnim stvarima, pa tako i fakultetima, pa bilo kojim. Neke čak ni ne znaju koje su završile, ali bitno da jesu. Ipak, nek' svi znaju da je i to nekako "preko veze".

Nada Đukić Blondi

Printscreen

Nada Đukić Blondi, Foto: Printscreen

Jedna od njih je i Nada Đukić Blondi koja je otvoreno pričala o kupljenoj diplomi.

- Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Ne znam koji. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala - rekla je Blondi u jednoj emisiji. Nije ni trepnula, ni razmislila.

I Soraja se svojevremeno hvalisala fakultetom.

Soraja Vučelić

Printscreen/instagram

Soraja Vučelić, Foto: Printscreen/instagram

- Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno - izjavila je Soraja za emisiju Exkluziv.

I Stanija se hvalila i objasnila svoje razloge da završi školovanje.

Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ostao mi je još diplomski. Znaš koliko su bili teški ispiti. Hoću da imam diplomu da se hvalilm, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e - rekla je davno Stanija, a u međuvremenu je diplomirala ekonomiju, a nakon toga inije krila sreću.

- Želim javno sa svima da podelim - diplomirala sam na državnom Ekonomskom fakultetu sa desetkom- ponosna je bila starleta.

Tijana Ajfon

ATA Images

Tijana Ajfon, Foto: ATA Images

Tijana Ajfon je bila srećna kada je upisala državni fakultet, ali šok je ubrzo usledio. Iz te akademske ustanove naredili su joj da ne govori gde studira jer bi time diskreditovala ugled tog fakulteta. Pitanje je samo da li je uopšte položila neki ispit ili je ipak shvatila da visoke škole nisu za nju. U svakom slučaju ljudi su posle svega ovoga ostajali zabezeknuti.

Komentari (4)

Raša

15.04.2020 08:26

Sve dotične kao učen i sposoban kadar zaposliti u diplomatiju

ђура

15.04.2020 08:46

Факултет сексуалних вештина .

smilie

15.04.2020 10:39

Jadna država!!!!!! Kad svako može do diplome...pa i ove glupace pune dodatnih delova

DEJAN

15.04.2020 12:20

MEGATREND SIGINDUNUM ITD...KADA KONKURISU NA NEKI POSAO TREBA DA POLAZU JOS PO NEKI ISPIT RAZLIKE MINIM 8 ISP