hodnik gelender rukohvat stepenice stepenište
Alo.rs/V.Đ.
hodnik gelender rukohvat stepenice stepenište

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Kako su preneli zaposleni, radi se o poznatom modnom dizajneru iz Srbije S.V, koji je inače rodom iz Hrvatske, a koji je u skupocenom automobilu došao do Iloka kako bi obavio neke poslove. I dok je supruga bila u kancelariji ovaj poznati dizajner navodno je izvršio veliku nuždu u hodniku i to tačno ispred vrata sekretarijata.

"Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je takođe zaprljao, gde se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam niko ga nije prijavio, a videle su ga i neke radnice. Postoji i video snimak sa nadzornih kamera", rekao je jedan od zaposlenih.

Ljudski izmet

Printscreen

Foto: Printscreen

"Čovek je obavio posao i iza sebe ostavio dve 'hrpe'. Otišao je potom u toalet, koji je takođe zaprljao, gde se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam niko ga nije prijavio, a videle su ga i neke radnice. Postoji i video snimak sa nadzornih kamera", rekao je jedan od zaposlenika ureda.

On dodaje kako je sa svime bila upoznata i supruga ali da ona nijednim gestom nije odavala kako nešto zna. Čak je na konstataciju jednog od zaposlenika, koji je ušao u sekretarijat dok je ona bila unutra, da je neko izvršio veliku nuždu u hodniku gospođa ostala mrtva hladna i bez ikakvih reakcija. Nakon obavljenoga „posla" oboje su se okrenuli i otišli dalje bez ikakvoga pojašnjenja ili izvinjenja.

Pročitajte još: