"PUN MI IH JE KU**C!" Šta će mi oni na veselju, pa da mi zabiju posle nož u leđa?! Đani pobesneo, pa otkrio zašto neće da čuje za Darka Lazića! (FOTO/VIDEO)

Radiša Trajković Đani ovog puta bez dlake na jeziku, opleo po kolegama i odnosima sa estrade

Đani ženi sina
Đani ženi sina, Foto: M. Mitrović

Miloš, Đanijev stariji sin, nedavno se venčao, a svadba je zbog korone odložena za proleće, pa je neko nedavno pitao pevača koga sa estrade planira za veselje..

I umesto da nabroji kolege koje će dobiti pozivnice, Đani je planuo i počeo da viče!

Pun mi ih je ku**c! Šta će mi kurta i murta na veselju da me posle ogovaraju i da mi nabijaju nož u leđa! Ima da pozovem desetak kolega za koje znam da su mi odani prijatelji i to je sve. Cirkus da pravim ne pada mi na pamet, nisam ja tolika budala kao što misle!- bio je ljut folker. 

Verovatno je tako postupio jer su ga mnoge kolege s kojima je bio i te kako blizak u poslednje vreme razočarale.

Podsetimo, Đani se posebno razočarao u  Darka Lazića s kojima je bio i te kako blizak prijatelj, a ni jedno, ni drugo ga  nisu ni pozvali kad mu je bilo najteže zbog incidenta kad je u vreme vanredne situacije bio na piću u jednom hotelu, pa je zbog toga zaradio i kućni pritvor, ali i veliku novčanu kaznu. S druge strane Đani i nejgova žena  uvek su bili tu i za Darka i za Andreanu, pa je pevač utoliko više razočaran. Čak je i javno izrazio ljutnju, pa je tada rekao: – Posle svega, zvalo me je samo nekoliko kolega, pamti pa vrati!

A kako je Dragan Marković Palma istraumirao Đanija pogledajte OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Zlaja Bizon
  28/11/2020 - 15:44
  Djani je pukao zbog stanova na vodi, pa su mu sada svi krivi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi