Stefan Đurić Rasta
Nenad Vujanović/Alo!
Stefan Đurić Rasta

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Stefan Rasta danas je uhapšen u centru grada, jer je u njegovom posedu naodno pronađeno nekoliko kesica marihuane, kako prenose domaći mediji.

Međutim, Rasta nije imao bajnu prošlost, te je napravio više skandala u javnosti, a jedan od njih se odnosi i na tuču, kada je Rasta navodno pretukao Slobodana Nešovića Loku.

Pre tri godine Rasta je bio priveden zbog optužbi da je pretukao Slobodana Nešovića Loku, a nakon suđenja koje je trajalo dve godine, Prvi osnovni sud ga je oslobodio optužbi.

Kako se navodilo u medijima, Nešović je tada zbrinut u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane lakše povrede, a Rasta je odmah nakon saslušanja u policiji pušten na slobodu.

Stefan Đruić Rasta

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Reper je prošle godine navodno napravio i skandal na beogradskom aerodromu, kada nije želeo da čeka svoj red, već se bahato gurao među ostalim putnicima.

Kako su tada preneli mediji, reper je po sletanju u srpsku prestonicu napravio incident kada se napravila velika gužva na pasoškoj kontroli. Iako su bili otoreni i dodatni šalteri, redovi su bili nepregledni, što se reperu nimalo nije dopalo, te ne želevši da čeka kao svi ostali, prelazio preko reda na svoju ruku, ne obazirući se na negodovanje prisutnih.

Ovakvo ponašanje repera nije promaklo policiji na pasoškoj kontroli, pa kada je Đurić pokušao da prođe, službeno lice ga je vratilo na početak reda.

- Marš u pi*ku materinu - vikao je navodno reper dok je prolazio pored putnika koji su bili vidno zadovoljni što mu plan da se provuče nije uspeo.

Pročitajte još: