Tijana Ajfon
Alo!/ilustracija
Tijana Ajfon

Alo!/ilustracija

 Foto: Alo!/ilustracija

Srpski mediji bruje o sinoćnjem hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom sa još tri prijateljice. Kako bosanski mediji prenose, uhapšena je u stanu sa još 35 drugih osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja. Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

PROČITAJTE NAJČITANIJE VESTI O HAPŠENJU TIJANE AJFON

S obzirom da je Tijana u vili nadomak Bijeljine, koja je u vlasništvu Milisava Tomića, boravila sa još tri drugarice i 32 muškarca, pretpostavlja se da su organizovane or*ije, u kojima su devojke bile praktično razapete. Pretpostavićemo takođe da su devojke bile vrlo zauzete, premda je trebalo s**sualno zadovoljiti toliko muškaraca u samo jednoj večeri. Postavlja se pitanje kako je fizički moguće ispratiti toliku dozu bahanalisanja, a da devojka ostane bez fizičkih i psihičkih posledica.

Ekipa Alo.rs je imala priliku da razgovara sa nekoliko medicinskih stručnjaka, koji su se jednoglasno složili da ovakvih slučajeva u njihovoj praksi, bar do sada, nije bilo. Posledice koje grupno bahanalisanje ostavlja po zdravlje žene su, prema mišljenju stručnjaka, brojne.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pre svega, reproduktivno zdravlje žene je najviše ugroženo, jer preterano i prečesto ej*kuliranje tokom jednog dana može rezultirati nizom problema. Disfunkcije va**nalnog i an**nog otvora, sterilitet, probijanje zida materice, fizičke povrede, s**sualno prenosive bolesti, neželjena trudnoća, zaraza HIV-om (i drugim s**sualno prenosivim bolestima), kao i niz drugih fizičkih i psihičkih komplikacija mogu predstavljati posledice grupnog s**sa. Jaka mišićna tenzija može dovesti do izrazitih glavobolja, umora, a može uticati i na probleme spavanja. Javlja se i gubitak apetita, kao i mučnina i povraćanje. 

 

Komentari (5)

Janacko

28.05.2020 16:55

Nema brige, razradjene su one k'o opanak!

Goran

28.05.2020 17:22

Vi mislite da im je ovo prvi put? Ma ne budite smesni.

kraja

29.05.2020 00:50

...kao i obicno, strucnjaci nemaju pojma... ...zena je profesionalka i oni su naivni ako misle da joj je ovo prvi ovakav poduhvat... ...najsmesniji mi je deo o psihickim posledicama... ...ona to nema... ...mislim, psihu, mozak uopste...

Radan

29.05.2020 14:01

Svaka od njih bi mogla sad da me rodi sa mojih 90kg. Cuj posledica po reproduktivne organe. Pa one ih nemaju. Sve je to prohodno do zeluca.

Zoran

29.05.2020 15:45

Stekle su one dugogodisnje iskustvo u tom poslu tako da ne ma za njih problema.