VELJKO JOJ NEĆE OPROSTITI Svetla Ražnatović priznala veliku grešku koju je napravila: Tiče se njenog unuka!

"Nije na meni da vaspitavam..."

Ceca Ražnatović
Foto: Alo!

Ceca uživa u novoj ulozi bake, a otkako su joj sin Veljko i snajka Bogdana podarili unuka Željka, njenoj sreći nema kraja.

Kako kaže, njen posao nije da vaspitava Željka, već da ga razmazi, a težak posao vaspitanja dece, kao samohrana majka prošla je uz pomoć sestre Lidije, ali i duhovnika.

- Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške... Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš... Opet kažem, sve je to za čoveka, i pametan čovek će uvek iz nekih grešaka da izvuče neku pouku ili neku lekciju, ali i moja deca su grešila, kao i deca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive! To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju. Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti ponavljaš stalno istu stvar, i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savetuju... To u svetu funkcioniše već mnogo godina i nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu možda da reše i taj psihički problem. Ja Bogu hvala, imam duhovnika, koji je naravno, duhovnik čitave naše porodice i to je potpuno prirodna stvar da se posavetuješ sa nekim. Niko se nije rodio kao najpametniji da sve zna i sve ume! - izjavila je Svetlana.

CECA
Foto: Instagram/Printscreen

Ceca je dodala da, hteli mi to ili ne, neki model ponašanja i vaspitanja uvek ponesemo iz kuće i da je sebi stalno govorila da nikada neće biti prestroga prema svojoj deci.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  21/09/2020 - 14:50
  I sve to ispricala i ispopovala zena koja je rodila decu i predala ih sestri na cuvanje i vaspitanje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi