Ceca Ražnatović
Foto: Alo
Ceca Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

Vest da je voditeljka Dušica Jakovljević pozitivna na koronavirus izazvala je opštu pometnju među javnim ličnostima koje su bile u kontaktu s njom.

Ona je nekoliko dana pred slavlje u domu folk dive Svetlane Cece Ražnatović bila na još jednoj proslavi, gde je, kako se spekuliše, i dobila virus. Voditeljka je otkrila da se dobro oseća, te da se nalazi kod kuće nakon što je puštena sa Infektivne klinike u Beogradu. 

S druge strane, muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je ugostila Jakovljevićevu u svom domu samo tri dana pre nego što je otkriveno da ona ima koronavirus, za „Alo!“ je rekla da se ne plaši, ali da je preduzela sve potrebne mere da osigura svoju porodicu i sebe.

- Juče sam se testirala, tako da će rezultati biti najverovatnije danas. Kao savestan građanin ove zemlje, naravno da ću reći kakav je ishod testa, jer bi zaista bilo ružno s moje strane da to krijem. Javne ličnosti u Srbiji moraju da podižu svest o koronavirusu, pa samim tim ne bi trebalo da se krije ako je neko pozitivan - rekla je najveća muzička zvezda za „Alo!“.

Dušica Jakovljević

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Činjenica da je Dušica Jakovljević prisustvovala slavlju povodom rođenja Cecinog unuka Željka u domu Ražnatovića dobila je poseban epilog u medijima.

-Zaista nema razloga da se toliko priča o tome, jer Dušica nije kriva što se razbolela. Na slavlju je bilo još mnogo ljudi, pa se nikada ne zna ko je još mogao da ima virus. Hvala bogu, situacija u zemlji je takva da korona više nema toliku snagu kao do pre mesec dana, pa je sada, kako kažu stručnjaci, na nivou običnog gripa. Ipak, treba se paziti i voditi računa o svom zdravlju i preduzeti sve mere zaštite - rekla je za „Alo!“ Svetlana Ceca Ražnatović. 

Anastasija se testirala, Veljko u Titelu!

Ćerka folk zvezde Svetlane Ražnatović, Anastasija otkrila je da se pre nekoliko dana testirala na koronavirus, te da je negativna, dok je njen brat Veljko zajedno sa porodicom, suprugom Bogdanom i sinom Željkom, otišao za Titel. Mladi Ražnatović bio je pre nekoliko dana u centru skandala, kada su mu pijani mladići pravili problem ispred porodičnog doma u Titelu, a sve se završilo fizičkim obračunom, a kasnije i pomirenjem sukobljenih strana.

 

Veljko Ražnatović

Alo! Vladimir Marković

Foto: Alo! Vladimir Marković

 

Anastasija

Alo.rs

Foto: Alo.rs