Tamara Milutinović
printscreen
Tamara Milutinović

printscreen

Foto: printscreen

- Tamara i Saša su očekivali da će njihova veza da izazove pažnju, ali ovoliko interesovanje javnosti niko nije mogao ni da sanja. U prvom trenutku bili su u šoku, ali kada je to prošlo, shvatili su da moraju nešto da učine. Saša je taj koji je od početka želeo da zaštiti Tamaru jer je znao da bi to što se razveo pre ulaska u vezu moglo da izazove da zli ljudi pričaju svašta, te je on i inicirao da odu na put dok prvobitno interesovanje ne prođe - rekao je izvor Alo.

Tamara Milutinović

Ataimages

Foto: Ataimages

- Pošto im je zbog situacije u svetu izbor za putovanje bio sužen, a nisu želeli da gube vreme čekajući, Istanbul se nametnuo kao jedini logičan izbor - kaže naš izvor blizak zaljubljenom paru i pojašnjava kako je došlo do toga da su odabrali baš grad na Bosforu.

- Zbog pandemije kovida-19 većina zemalja ne prima naše građane, a i one koje dozvoljavaju ulazak imaju komplikovane procedure. Turska je zapravo jedina u koju se može ući bez ikakvih komplikacija, a i letovi su česti, gotovo svakodnevni. Ako se na to doda da je Istanbul grad od 15 miliona stanovnika, logično je da je tu najmanja šansa da budu primećeni, za razliku od popularnih letovališta u kojima je uvek moguće naići na turiste iz Srbije. Tako da su oni bukvalno preko noći kupili karte, spakovali kofere i otišli. Otkad su otputovali, teško je stupiti u kontakt sa njima, ali ono u šta sam siguran je da im je tamo lepo jer mogu da sačuvaju ljubav od radoznalih pogleda i posvete se jedno drugom - pojašnjava naš izvor koji nema informaciju dokle će tamo ostati.

Kako kaže „ni oni to u ovom trenutku ne znaju“, ali je uveren da će morati da se vrate brzo jer imaju brojne poslovne obaveze, uključujući i snimanje spota za novu Tamarinu pesmu koje je zakazano za sredinu meseca.

U želji da proverimo ove informacije, pozvali smo Tamaru i Sašu, ali su oni ostali nedostupni za komentar.