PRUŽILA MU UTEHU POSLE RAZVODA Tamara Milutinović progovorila o vezi sa kompozitorom: Pevačica nikad iskrenija!

Raskrinkale ih fotografije!

Tamara Milutinović
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica “Grand produkcije” Tamara Milutinović, upolovila je u romansu sa Saškom Nikolićem, a u trenutku razvoda mu se našla kao podrška, ne sluteći da će se među njima roditi emocije.

Jedno drugom su priznali da gaje jaka osećanja i uplovili u ljubavnu priču koja je iz dana u dan sve jača. Romansu su želeli da kriju od očiju javnosti, pa su izbegavali da se pojavljuju zajedno. Tamara i dalje živi u svom stanu, a Nikolić u nekretnini koju iznajmljuje otkako je napustio porodični dom.

Pevačica i tvorac brojnih hitova, među kojima je i njen najveći hit "Hajde da zažmurimo", u vezi su nekoliko meseci. Prve simpatije su se rodile kada je Saša predao zahtev za razvod braka i napustio stan u kojem je živeo sa suprugom.

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Pevačica i dalje živi u svom stanu, a Nikolić u nekretnini koju iznajmljuje otkako je napustio porodični dom.

"Rekla kazala, nikada nisam komentarisala privatan život. Jesam u emotivnoj vezi, ali to zna onaj koji treba da zna", rekla je Tamara Milutinović, pa su joj saopštili da postoje fotografije iz Vrnjačke Banje na kojima su ona i Saša, a ona kaže da se ne seća da je bila u Vrnjačkoj banji:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

"Nisam bila u Vrnjačkoj banji. Već danima sam kod kuće zbog pandemije korona virusa."

Saša je, inače, naslednik čuvenog kompozitora, aranžera, instrumentaliste i pevača Milorada Miće Nikolića, koji nas je napustio u aprilu 2018. godine. Saša je poslednjih godina napisao brojne hitove za Mariju Šerifović, Aleksandru Mladenović, Nadicu Ademov i mnoge druge, dok je Tamara postala popularna u "Zvezdama Granda".

Ni Saša ni Tamara nisu bili dostupni za komentar. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi