Tanja Savić
YouTube/printscreen
Tanja Savić

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Tanja Savić se oglasila danas na Instagramu gde je iznela par novih detalja.

"Trenutno sam u Smederevu, smirena sam, tiha sam, opametila sam se posle svega. Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, deca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta deci pričaju. Nisam ih čula sedam dana. Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je. Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, deca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave", govorila je Tanja u lajvu na Instagramu, pa dodala:

Tanja je rekla da se nije čula sa decom nedelju dana. Nejn muž nije kupio za decu telefon, a da je njena svekrva zla žena koja deci brani da se čuju sa njom. Pevačici je jako teško ali da će da ojačača vremenom.

"Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane deci da me vide. Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti, gledala sam je kako ostaje sama kada mi odemo iz Australije, toliko puta sam plakala kada smo išli za Srbiju. Ta žena nema osećanja, čim je zabranila unucima da pričanju s majkom. Da li se otac pita kako je deci? Oni pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju. Kulutrna sam i odgojena, a vidite ko sve hoda ovom zemljom? To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja deca ne postanu takvu dečaci, da maltretiraju svoje žene."

Tanja Savić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Tanja je bila zaljubljena i volela je muža mnogo ali više ne veruje u tu ljubav. I deci su zabranili da je zovu. Ona je takođe izjavila da je baba rekla da se ona odrekla javno dece, a svi znaju da Tanja to nikada ne bi uradila. Pokušala je i školu da zove i slala je mejlove ali sve uzalud. Onda je pozvala sve žene koje mogu da se skupe ispred kuće njenog muža i da ga bojkotuju i na taj način joj pruže podršku.

"Opraštala sam, govorila da više neću to da radim, evo ljudi me slušaju šta pričam. Onda se zapitate koliko živaca imate da sve trpite, a neko manipuliše vašim osećanjima... Bog je veliki, za sve ima pravde. Bila sam toliko zaljubljena i volela sam, ali ovo je baš pakao. Baba je pričala po selu da sam se ja odrekla dece, u životu to ne bih uradila, svi znaju koliko sam vezana, pa i oni. Žao mi je što moraju da slušaju glupe stvari koje su daleko od istine. Let mi je tek krajem oktobra, a i to možda otkažu, jako je teško zbog korone. Bilo bi lepo da se moj glas čuje i do Australije. Baba i tata su isti, pa nije ni čudo što je tata takav, kada je tako odgajan. Ja sam se vraćala, žene nemojte to da radite, zbog čega? Da vam neko zabije nož u leđa? Zvala sam školu, pričala sam sa direktorkom koja je rekla: "Da, da, ja ću motriti na njih." Prevela sam 300 papira, nisam imala ni venčani list. Žene u Australjii treba da naprave miting ispred njegove kuće i napišu: "Vratite Tanji decu!" Ima vas puno na svetu... To su sotone, meni je svekrva Ana govorila da sam ružna žena i loša majka", kaže Tanja.

Pročitajte još: