"MAJKA ŽELI DA UMRETE OD KORONE..." Jezivi detalji iz policijske stanice: Tanja Savić iznela stravične detalje razgovora supruga Dušana sa sinovima!

Pevačica tvrdi da je njen muš huškao decu protiv nje...

Tanja Savić
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Tanja Savić četiri meseca nije videla sinove Đorđa i Maksima, a saznalo se šta je rekla u policiji povodom toga što je muž odveo decu u Australiju.

Tanja je u policijskoj stanici tvrdila da je i dok su boravili u Srbiji Dušan huškao sinove protiv nje, te otkrila i na koji način:

- On je nahuškao decu protiv mene. Govorio im je: "Eto, sakrila je vaše pasoše. Eto, takva je ona majka, želi da ostanete u Srbiji i da umrete od korone"- pričala je pevačica nadležnim organima i govorila da su joj zbog očevih reči deca govorila da je mrze:

Tanja Savić
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica je nedavno otkrila i da se plašila da joj muž ne odvede decu, jer je, kako tvrdi, to ranije već uradio, a ona je nemoćno trčala za njima.

- Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za decom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i poslednji put, ovakve stvari ne praštam. Kako mogu da se osećam? Stoički to podnosim, ali nije prijatno. Majke koje su bile u ovoj situaciji znaju o čemu pričam - rekla je Tanja u "Glamuru" i dodala:

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

- Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno. Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala decu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovek bez srca. Deci pravi veliko zlo, to su mala deca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gde mogu budu podređeni manipulaciji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi