ŠOK! Tanja Savić se nakon skandaloznih optužbi pomirila sa mužem, a razlog je neverovatan! (VIDEO)

Pevačica je izgladila odnose zbog dece i da bi mogla redovno da ih viđa...

Tanja Savić
Tanja Savić, Foto: Printscreen/YouTube

Tanja Savić otkrila je da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo u Australiju.

- Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji - kazala je pevačica.

- Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona - dodala je Tanja za jedne naše novine.

- Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji - navela je ona, pa zaključila:

Tanja Savić Dušan Jovančević
Tanja Savić Dušan Jovančević, Foto: Alo!/R.Ristić

- Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas. - zaključuje Tanja.

Podsetimo, Tanja je prethodnih meseci često pričala o turbulentnom odnosu sa suprugom.

- Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi - govorila je u "Magazinu In" o mužu.

- Rekao je da dece neće ni da me zapamte. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: "Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno". Odgovorila sam mu: "Crk'o dabogda!", a on je rekao da će sve te poruke da da deci da čitaju. Jednom je čak tokom video poziva sa decom rekao sinovima: "Mama vam ima dečka"! A nemam! Ja sedam meseci spavam sa sestrom u krevetu u kući mojih roditelja - dodala je tada.

Skandalozne detalje o odnosu Tanje i njenog muža pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: šane
  05/12/2020 - 09:22
  nije bitno šta je kazala, već šta ,,prećutala,,
 • Korisnik: Partner
  04/12/2020 - 23:07
  Sve je bio dogovor.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi