Tijana Ajfon i Mimi Oro
Alo.rs
Tijana Ajfon i Mimi Oro

Alo.rs

Tijana Ajfon i Mimi Oro, Foto: Alo.rs

Starlete Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) i Milica Živanović (Mimi Oro) sprovedene su u SBPOK zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, a ovo nije prvi put da se "svađaju" sa zakonom.

Naime, Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policiije. Sa njom je tada uhapšeno još sedam devojaka, koje su se takođe sumnjičile za prostituciju, kao i mladić za koga se pretpostavljalo da je radio kao makro. Živanovićevoj je tada rešenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i prebačena je u Kazneno popravni zavod u Padinskoj skeli.

- Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

Tijana Ajfon takođe ima burnu prošlost.

Godine 2017. određen joj je pritvor na 24 časa zbog napada na devojku u Beogradu, na parkingu.

- Tijana je napala neku devojku na Novom Beogradu. Kada je videla policajca, devojka je pozvala u pomoć, nakon čega je starleta privedena, a tužilac joj je odredio pritvor od 24 časa - rekao je izvor tada.

Nedelju dana pre toga provela je 12 sati u budvanskoj policiji, jer se potukla sa dve devojke u jednoj diskoteci.

- Te nakaze su mi sve vreme dobacivale iz svog buđavog separea. Objasnila sam im neke stvari. Moram da pohvalim momke iz policije, bili su ljubazni - izjavila je tada starleta.

U maju 2020. uhapšena je u Bijeljini zajedno sa još 35 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Tijana Ajfon bila je organizator skupa.

Nagodila se sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Dan pošto je objavljeno da će ići u zatvor, stigla je i informacija da će "platiti slobodu" 17.250 evra.

PROČITAJTE JOŠ: