NOVI DETALJI HAPŠENJA POZNATE STARLETE! Otkriveno šta je Tijana Ajfon izjavila po dolasku u policijsku stanicu!

Evidentno je da je Tijana dobro upućena u zakon, pa zna da ne mora da priča bez prisustva advokata...

Tijana Ajfon
Foto: Vladimir Marković/Alo!

Cela Srbija juče je brujala o hapšenju starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon i navodima da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, a portal SrbijaDanas je došao u posed starletine izjave koju je po dolasku u policijsku stanicu dala nadležnim organima.

Kako joj ovo nije bilo prvo privođenje, jer je starleta već bila privođena prošle godine u Beogradu, kada je zadržana 24 sata u pritvoru, ona nije bila previše rečita.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Dnevni avaz

- Tijana je u izjavi, koju je dala po dolasku u policijsku stanicu rekla samo da je sa drugaricama došla na ugovorenu žurku, a da je poziv za istu dobila od prijatelja. Na pitanja nije želela da odgovara i rekla je da nema ništa osim ovoga da kaže - rekao je naš izvor, koji je bio prisutan.

Evidentno je da je Tijana dobro upućena u zakon, pa zna da ne mora da priča bez prisustva advokata, jer sve što kaže, moglo bi se upotrebiti protiv nje na suđenu.

Ona je u kasnim popodnevnim satima juče, sa još 15 osoba procesuirana u Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u Sarajevo, a danas je postupajući tužilac Odseka III Tužilaštva BiH, uputio prema Sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

 

 

Povezane vesti