Tijana Stoisavljević
E-Stock/ J. Jovanović
Tijana Stoisavljević

E-Stock/ J. Jovanović

Tijana Stoisavljević, Foto: E-Stock/ J. Jovanović

Asistentkinja Ognjena Amidžića u njegovo autorskoj emisiji, Tijana Stoisavljević, saznala je da je pozitivna na koronavirus, a na Instagram profilu podelila je svoje nemilo iskustvo kada je reč o Kovidu.

Naime, Tijana ne krije da se užasno oseća i skreće pažnju na to da celokupna situacija izazvana koronavirusom nije nimalo naivna. 

Takođe, zahvaljuje se medicinskim radnicima koji se trude da pobedimo ovaj zlokobni virus i na taj način rizikuju svoje živote.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tijana S. Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)

- Nema ovde mesta filterima, to nam je što nam je. Ni korona ne dolazi sa filterima, naprotiv. I ovima što kažu da korona ne postoji, da je sve teorija zavere samo bih rekla o da, postoji dragi moji i odvratna je. I evo, danas napokon mogu da se okupam, a da mi to ne predstavlja podvig i da se ne osećam kao da sam maraton pretrčala. Ne ličim ni na šta, oprostite, ali kad si bolestan tako i izgledaš, jbg. Kao neko ko je imao lakše simptome, moram vam reći da je užasno! Ne smem ni da zamislim kako je ljudima sa težom slikom! A znate kome dugujemo naše živote?! Pa svim ovim lekarima, sestrama! Vi ne shvatate koji je to horor uživo, u onim odelima, trćeći okolo i u svakom momentu nasmejani i spremni da vam pomognu! Nema tih para i tih aplauza koji su dovoljni da im se zahvalimo za sve! A ti korončino, ne bih te zadrzavala, putuj i ne vraćaj se nikad više! - napisala je Tijana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ