Tozovac
E-stock
Tozovac

E-stock

Tozovac, Foto: E-stock

Pevač Predrag Živković Tozovac sa životnom saputnicom živi u prizemnoj kućici na periferiji prestonice, a kako komšije otkrivaju, nedavno je pazario još jednu nekretninu.

- Pričaju po komšiluku da je Tozovac supruzi kupio stan i u toj nekretnini sada dosta vremena provode. U neposrednoj je blizini njihove kuće, odmah pored jedne osnovne škole tu u kraju. Malo su u kući, malo u novom stanu. I kućica u kojoj žive je prizemna, pa im je leti zgodno da izađu u dvorište koje je ograđeno, pa imaju i privatnost, zaklonjeni su od znatiželjnih pogleda. Nije to sada neki luksuz, ali sasvim fino žive. Oni su skromni ljudi, uživaju u zajedničkom vremenu - kaže komšija i kroz smeh dodaje da slavnog pevača tradicionalno, svakog leta, viđa kako vozi bicikl ulicom u kojoj mu je dom.

Tozovac i Emilija

Prntscrn/instagram

Tozovac i Emilija, Foto: Prntscrn/instagram

- Da li verujete da Tozovca i u ovim njegovim godinama viđam kako ulicom vozi bicikl? Mislim da jedva čeka leto i lepo vreme pa da može da se provoza. Dobro se drži, aktivan je i u ovim godinama, ne posustaje. Po ovoj zimi i tokom korone ga ređe viđam, ali to je valjda i normalno, pazi se. Čuli smo da se oženio Mimom i svima nam je bilo drago. Taj papir im ništa nije značio čim to ranije nisu uradili, ali ipak, tolike godine su zajedno. Divan su i fin par.

S druge strane, mladić kog smo sreli ističe da je odrastao gledajući poštovanje koje međusobno neguju Emilija i Tozovac.

- Od detinjstva ga znam i zaista je uvek bio gospodin. Nikada neki problem s njim nije bio, uvek je ljubazan i fin, i u ovim godinama ima strpljenja da stane i da popriča sa svima. Mladi ga više ne prepoznaju, ali malo starije generacije i dalje vole njegovu muziku. On je baš tog starog kova, tako se i prema supruzi ponaša. Nikad ih nisam čuo da se jedno drugom obrate na ružan način, a tek ne da se posvađaju. Svima nama deluje da je u njihovom odnosu dominantno poštovanje.

Starija gospođa je ispričala da je vest o venčanju obradovala ceo komšiluk.

- Nakon 40 godina bilo je vreme da se venčaju i malo provesele. Ja im od srca čestitam i da nastave tako da uživaju u svojoj ljubavi. Mimu često srećem kada ide u prodavnicu u nabavku, prava je dama i jako kulturna žena, uvek doterana. Kažu i da je dobra domaćica, moja prijateljica je često gost u njihovom domu i ima samo reči hvale - priča komšinica legendarnog pevača i otkriva:

- Znali smo svi da je Tozovac nedavno išao na operaciju grla. Znate, u kraju je dosta starosedelaca, pa se poznajemo. Opet, ima on godina, ali na svu sreću uspeo je dobro da podnese tu intervenciju i brzo se oporavio. Rekao je da ne može da peva glasno, ali mi se ipak nadamo da ćemo ga čim dođu lepši dani čuti kako pevuši iz dvorišta!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ