Ana Sević i Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak bivšem paru, pevačica je rešila da stane na put prozivkama bivšeg supruga, koji koristi svaku priliku da je u medijima prikaže kao preljubnicu i nemoralnu ženu. Konkretan povod za ovakvu Aninu reakciju bio je, kako saznajemo, jedan od poslednjih Lazićevih intervjua, u kojem je pevač naveo da mu je Sevićeva tokom braka bila navodno neverna, te kako ju je on lično uhvatio u preljubi.

Zbog njihove ćerkice Lorene, Ana nikada nije želela da poteže drastične mere, tuži ga ili blati u medijima, ali je nedavno promenila stav i odlučila da presavije tabak.

Ana Sević, Lorena

Alo!

Foto: Alo!

Tako će Darko, ubuduće, svoje tvrdnje o njenom neverstvu morati da dokazuje na sudu, saznaje ekskluzivno „Alo!“.

- Ana je u početku bila u šoku kada je čula po gradskim kuloarima da Darko o njoj govori na takav način, a onda je i u novinama mogla da pročita to isto. Zvala ga je i pitala zbog čega to radi i zašto izmišlja, a on joj se kleo da to nikada nije izjavio te da novinari lažu. Uvek se sve završavalo na tome jer je on uspevao da je uveri da nikada ne bi ništa ružno rekao za nju - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak nekadašnjem paru.

Sevićeva traži 900.000 dinara za alimentaciju Kako je "Alo!" ekskluzivno pisao, Ana je nedavno rešila da pravdu potraži na sudu i kada je reč o neplaćanju alimentacije. Iznos je navodno dostigao 900.000 dinara jer Lazić nakon razlaza od Ane nije uplatio nijednu. Vrtić, i sve druge potrebe devojčice, finansiraju Ana i njen verenik Daniel, s kojim čeka dete.

Nakon toga, Darko je imao stravičnu saobraćajnu nezgodu, a Ana je rešila da zaboravi na klevete i uvrede i u tom trenutku jedino je brinula o zdravlju oca njene ćerke i bila je rešena da mu oprosti. Međutim, čim je stao na noge, opet je nastavio sa blaćenjem bivše supruge.

- Nedavno je Darko u jednom intervjuu ponovo govorio o tome da je Anu navodno uhvatio u prevari, što je bila kap koja je prelila čašu. Opet je pokušao krivicu da svali na druge, ali bezuspešno, pa je Ana rešila da se sa bivšim obračuna na sudu, a ne putem medija - rekao je izvor za „Alo!“ i dodao da joj u toj borbi, kao i u svakoj drugoj, podršku pruža verenik Daniel Nedeljković.

Ana Sević sa dečkom

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- Ana uskoro ulazi u peti mesec trudnoće i stres joj ne treba, ali još manje joj je potrebno da čita o sebi da je preljubnica i nemoralna žena. Svesna je da će njena deca sutra, kada porastu, imati pristup tim tekstovima i želi da svima dokaže da Darko laže - rekao je izvor za „Alo!“, dok Sevićeva nije bila voljna da govori o ovoj temi za medije.

- Znate da je moj stav da o privatnom životu ne govorim za medije. Mnogo toga je bilo javno, mimo moje volje - rekla je kratko za „Alo!“ Ana Sević. 

Pročitajte još: