Žika Jakšić
A. Paunković
Žika Jakšić

screenshot

Žika Jakšić, Foto: screenshot

Naime, iako je Jakšić uložio 30.000 evra u novi dom, to ipak nije dovoljno, jer su majstori izgrebali parket u Žikinom novom domu, ali su postavili i krive štokove od vrata.

- Žika već nekoliko meseci ima problem sa majstorima koji su mu renovirali dom na Bežanijskoj kosi. Jakšić je započeo sa radovima još pre nego što je proglašena pandemija koronavirusa i tada je sve teklo po planu. Međutim, čim je uvedeno vanredno stanje, počeli su ozbiljni problemi. Ne samo da su majstori zabušavali na poslu, već su i odlagali dolaske - priča naš izvor i dodaje da je producent bio prinuđen da se pre završetka radova useli u kuću.

Žika Jakšić

Dejan Briza

Žika Jakšić, Foto: Dejan Briza

- Sa sinom Andrejem se uselio u novi dom, a majstori su dolazili kada su mogli i završavali radove u hodu. Međutim, već tada su napravili prvi propust kada su postavili krive štokove od vrata u spavaćoj i dnevnoj sobi. Ali, to im nije bila jedina greška, već su upropastili i novi parket - priča izvor za „Alo!“ i dodaje da je Žika u prvi mah imao razumevanja za kašnjenja i sitne propuste.

Žika Jakšić

Dejan Briza

Žika Jakšić, Foto: Dejan Briza

- Jakšić je imao dosta razumevanja za sve sitne greške koje su mogle da se rešavaju u hodu, ali je pobesneo kada je video da su mu majstori uništili novi parket. Naime, u brzini su pri hoblovanju izgrebali parket jer nisu sačekali da se osuši lak kojim su premazali podove. Na nekim mestima se parket čak i podigao, a vidljive su i pukotine. On je bio veoma besan, te sada traži nove majstore kako bi mogao što pre da ima potpuni ugođaj u svom novom luksuznom domu. Takođe, već je počeo sa pripremama za leto jer u svom velikom dvorištu ima i bazen. Tu planira da provede letnji odmor jer ove godine najverovatnije neće ići na more - rekao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Jakšić, a mi smo pozvali Žiku, ali se do zaključenja ovog broja nije javio.