Pevačice
Alo.rs/E-stock
Pevačice

Alo.rs/E-stock

Pevačice, Foto: Alo.rs/E-stock

Najbliži srodnici naših poznatih ličnosti su, hteli - ne hteli postali popularni upravo zahvaljujući njima. Neki su i sami krenuli da grade svoje karijere, dok su drugi srećni samo kao podrška popularnijem članu porodice. Ovo su najpoznatija braća i sestre naših pevačica.

MARKO I ANA NIKOLIĆ

Pevačica Ana Nikolić nikada nije skrivala da ima brata Marka, koji joj je velika podrška u karijeri. On je Anin menadžer i PR, te vodi njenu karijeru u pravcu za koji smatra da je najbolji za nju. Pored nje, Marko je menadžer i Aninom bivšem mužu Rasti.

Ana i Marko Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

KRISTINA I NATAŠA BEKVALAC

Nataša Bekvalac je oduvek bila ponosna na svoje sestre Draganu i Kristinu. Upravo je Nataša zaslužna za to što se Kristina probila na javnoj sceni kao stilista poznatih, a normalno, najviše radi za svoju sestru.

Nataša i Kristina Bekvalac

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

LIDIJA OCOKOLJIĆ I CECA RAŽNATOVIĆ

Lidija je, kao mlađa sestra folk pevačice omiljeni član porodice u vili na Dedinju. Plavuša i Cecin zet, Predrag Ocokoljić su roditelji četvoro dece, Helene, Viktora i blizanaca Ilije i Petra. Budući da mu je kao druga majka, Veljko Ražnatović je istetovirao njeno ime na podlaktici. Lidija često prati sestru na gradskim dešavanjima.

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

MARIJA, NENAD I RADA MANOJLOVIĆ

Marija je svojoj dve godine starijoj sestri velika podrška, a Rada nije skrivala koliko joj sestrina pomoć znači, pa je čak i pomogla u njenom školovanju. S druge strane, Radin brat Nenad je takođe pevač, ali iako se takmičio u muzičkim takmičenjima i bio deo poznatog benda, nije uspeo da izgradi veću karijeru.

Rada Manojlović i sestra Marija

Printscreen: Instagram

Foto: Printscreen: Instagram
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official) дана 23. Окт 2019. у 6:05 PDT

DARKO I JELENA TOMAŠEVIĆ

O glasu Jelene Tomašević zna se naveliko i naširoko. Njen talenat nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Jelena nikada nije skrivala da dolazi iz muzičke porodice. Njen brat Darko je takođe muzičar, a čak je sa sestrom nastupio na njenom koncertu u centru "Sava" na njenom solističkom koncertu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Darko Tomasevic (@darkotomasevic2) дана 8. Нов 2016. у 9:33 PST

 

 

Komentari (1)

mish

06.04.2020 12:54

Meni je Nenad Manojlovic mnogo bolji pevac od Rade!