Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević
promo
Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević

promo

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, Foto: promo

- Pa ovo je užas. Na Eurosong ide pesma s porukom da Srbija ima velikih problema s prostitucijom - navodno je jedan od komentara na Tviteru, koji su hrvatski mediji preneli.

Takođe, pisali su i o frizurama atraktivnih „Uraganki“ istakavši da one vrede „dva dinara“, baš kao i njihovi stajlinzi. Osvrnuli su se i na našu predstavnicu iz 2008. godine, te dodali da „baš tako izvođač treba da izgleda i da peva“.

- U moje vreme je Srbija bila pristojna i kulturna, pa je na Eurosong slala predivnu, pristojno odevenu Jelenu Tomašević, koja je plenila svojim glasom, nije se morala skidati da bi je čuli - još jedan je od komentara koji su hrvatski mediji preneli, a koji su navodno pročitali na nekoj od društvenih mreža.

Srpska predstavnica na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije i članica grupe „Harikejn“ Sanja Vučić kaže za „Alo!“ da je ne potresaju negativni komentari iz susedne zemlje, te da ona njima želi sve najbolje.

- Nemam vremena da se bavim negativnim komentarima, niti malicioznim tekstovima na račun naše pesme. Do mene za sada dolaze samo oni pozitivni - kaže ona za „Alo!“ i dodaje:

Hurricane

Printscreen

Hurricane, Foto: Printscreen

- Meni se jako svidela pesma koju će Hrvatska izvesti na Evroviziji ove godine, kao i spot. Želim im, i predviđam im ulazak u finale - kaže Sanja Vučić.

- Nisam nacionalno obojena i smatram da smo svi mi kosmopolite. Svima želim sve najbolje, pa i nama, a videćemo kako će naša pesma proći. Činjenica jeste da smo se do sada uglavnom predstavljali baladama, i sama sam sa takvom pesmom išla na to takmičenje, ali ovoga puta ćemo probati nešto drugačije. Ako uspemo, super, ako ne, bar smo probali - rekla je iskreno Sanja Vučićeva za „Alo!“.

Pesmu „Loco, loco“, za koju su kompoziciju i aranžman radili Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, napisala je upravo Vučićeva i to u, kako kaže, „jednom dahu“.

- Pesmu sam napisala za 15 minuta. Bukvalno je brzo izašla iz mene. Ne bih volela da čujem komentare tipa: „Tako i zvuči kao da je pisana 15 minuta“, mada znam da će ih biti. Smatram da kada imate inspiraciju i kada vas nešto radi, onda tekst teče lagano. Ono što se dugo piše i stvara, obično bude na silu i ne bude dobro - kaže Sanja Vučić za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Таница

09.03.2021 07:29

па зар није тако?

Rile

09.03.2021 07:40

Svojevremeno je njihova tkz. pevačica Severina bilo još oskudnije odevena a što se tiče prostitucije sve smo već videli na njenom video snimku gde se okušala ka "glumica".

Sabahudin

09.03.2021 08:59

One samo pevaju o prostituciji, a Hrvati se time ozbiljno bavite. Muške prostitutke !!!

Vesna

09.03.2021 09:04

Ni ja ne volim takav pristup, toliko i takvo isticanje ženstvenosti, te mi se devojke nisu dopale kad sam gledala njihove spotove. Medjutim, ja sam onda prestala da gledam spotove i samo sam slušala muziku, i to je bilo ok, zaista su dobre. Šta ćete kada je uspeh danas povezan i sa takvim scenskim nastupom kakav one (opet da bi uspele) moraju da imaju... Pesma Loco loco mi se ne dopada, previše je "lagana", nema dovoljno jaku poruku za pobedu, mislim da su joj trebali ipak malo više pažnje posve