Željko Mitrović
promo
Željko Mitrović

promo

 Foto: promo

Svako od nas na različite načine prolazi kroz novonastalu situaciju, od trenutka kada smo suočeni sa epidemijom koronavirusa, Željko Mitrović kroz akciju “Konvoj solidarnosti” pokušava da pomogne onima koji su najugroženiji u ovoj borbi. Pored toga, svakodnevno istražuje načine za što efikasniju prevenciju od zaraze – od rotacione UV komore i kabine za dezinfekciju ruku, pa sve do UV turbina za totalnu sterilizaciju vazduha koji su instalirani u zgradi TV Pink, ali I sto brzi oporavak od Covida 19 uz primenu ozoniranja. U proteklom periodu, Željko je sa “Pinkovim konvojem solidarnosti” obišao medicinske centre širom Srbije, Komunalnu policiju, pripadnike policijskih jedinica, čuvare u Zabeli, trgovinske lance, zaposlene u Hitnoj pomoći, zaposlene u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj i medijske kuće, i tom prilikom uručio na desetine hiljada zaštitnih vizira, ali i sepcijalnih zaštitinih naočara. Između traženja efikasnog rešenja za suzbijanje koronavirusa i “Pinkovog konvoja solidarnosti”, Željko je našao vreme i da poseti svoj rodni Zemun, kraj u kom je odrastao.

Željko Mitrović

promo

 Foto: promo

Naime, njegova majka Milenija, koja i dalje živi u Zemunu, požalila mu se kako njene komšije ne nose maske, zbog čega je Željko odlučio da se na svom čuvenom skejtu provoza ovim beogradskim krajem i lično podeli zaštitne maske.

- Keva mi je rekla da komšije u mom rodnom Zemunu ne nose maske, pa nađoh malo vremena da podelim maske građanima i komšijama, jer mi je to svakako lakše nego da mi zvoca ceo dan! Inače, ovu pesmu vole moji Zemunci, oni znaju zašto! – napisao je Željko uz video koji je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Željko Mitrović

promo

Foto: promo

Zemunci su u prvi mah bili zbunjeni, ali su sa oduševljenjem prihvatili Željkovu ideju da im na nesvakidašnji način podeli zaštitne maske i ukaže na to koliko je važno da ih svi nose tokom epidemije koronavirusa.

Osim što je Zemuncima uneo dinamiku u ove karantinske dane, Željko je sasvim sigurno obradovao i pratioce na Instagramu, kojima su nedostajale njegove avanture na skejtu, o čemu svedoči i vise od 30.000 pregleda za nekoliko sati i 200 komentara na ovom videu.

Željko Mitrović

Printscreen

 Foto: Printscreen

 

 

Komentari (1)

lili

24.04.2020 15:08

Kakva budala i šarlatan... Eeeh državo, do čega si došla. Najveći šljam da ispliva na površinu. Lepo je sjajni Ivo Andrić svojevremeno rekao: "kad psmet zašuti, a budala progovori"...