Dario Rokvić
Youtube/Printscreen
Dario Rokvić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača sa domaće javne scene koji je prihvatio odgovornost i javnosti priznao da ima vanbračnog sina, koji sada otkriva sve detalje detinjstva bez oca.

Dario Rokvić koji sa suprugom i dvoje dece trenutno živi u Kanadi, otkrio je sve o odnosu sa porodicom svog oca i sa Marinkom.

"Geni su čudo jer stvarno obožavam da slušam muziku. Malo se stidim da pevam, ali kada sam bio mlađi svirao sam klavir nekoliko godina da usrećim mamu."

Dario Rokvić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Dario je otkrio i kako je izgledalo njegovo detinjstvo i kako je saznao da je njegov otac poznati pevač.

"Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine."

Kako kaže Dario, jedino što mu je nedostajalo tokom detinjstva su njegova braća.

"Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bi da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo."

Ova tri brata danas imaju fenomenalan odnos, što je Dario i potvrdio.

"Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno. Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem."

Dario Rokvić

Youtube/Printscreen

Foto: Printscreen

 

 

Komentari (1)

Goga

26.05.2020 16:17

Dragi muškarci eto ja imam primedbu na bradu, nikako niste lepši sa njom. Inace bravo za braću.