Vanja Mijatović
Alo.rs

 

Vanja Mijatović

Alo.rs

Vanja Mijatović, Foto: Alo.rs

Već godinama se uspešno bavi pop i folk muzikom, a malo ko zna da Vanja ima rođenog brata koji je takođe muzičar, ali da pliva u drugim vodama. Vanjin brat je Vladan Mijatović, poznati džez pijanista, kompozitor i filmski kompozitor. Već godinama živi u Americi, gde niže uspehe na polju muzike kojom se bavi.

Vanja kao i većina javnih ličnosti se oglasila za naš portal, i u par rečenica rekla kako provodi dane u karantinu, ali i od čega najviše strahuje.

Vanja Mijatović

Alo.rs

Vanja Mijatović, Foto: Alo.rs

- Iskreno ja sam u samoizolaciji od pre nego što je objavljeno sve ovo. Imam fobiju od bakterija, virusa tako da to nije ništa čudno za mene. Ja sam kućni tip i za mene ovo uopšte nije teško. Koristim ovo vreme da regenerišem telo, um, da se naspavam kao čovek da ne moram nigde da jurim, da žurim, da ne nosim šminku, da nisam na štiklama, jer svega toga je bilo i previše nakon duetske pesme sa Gastozom - započinje Vanja i dodaje: 

- Što se policijskog časa tiče mislim da samo trebali još ranije da ga uvedemo, ali ne pitam se ja sva sreća. ljuti me to što ljudi izlaze kao da su na odmoru, kao da je prvi maj pa svi roštiljaju, voze rilere... Ali bože moj nisu svi disciplinovani.

Vanja Mijatović

Alo.rs

Vanja Mijatović, Foto: Alo.rs

Da li si se čula sa Gastozom?

- Sa Galetom sam se cula pre neki dan, vidim da su počeli da nose maske non stop ali bitno je da je on ok. Mislim da je njemu dobro i da je to jedino bitno, a da li će se vratiti i kada će se vratiti ja to stvarno ne znam.

Da li te brine situacija u svetu?

- Uh jako mi je neugodno kada čujem podatke iz susednih zemalja, i ranije sam pomno sve pratila, sada ugasim televizor jer me sve to guši, jer mi sve to stvara dodatni strah pa mi je lakše da ne gledam. U suštini najviše me plaši situacija u Nju Jorku jer tamo je sada baš kritično, ali hvala bogu pa je on vrlo disciplinovan kao i ja. 

Vanja Mijatović

Alo.rs

Vanja Mijatović, Foto: Alo.rs

- Šta ti najviše nedeostaje od aktivnosti u toku dana?

- Nedostaje mi pevanje najviše iskreno, i prijatelji, i ništa više. Pevam po kući, pevam na terasi, pevam u hodniku i nadam se da komšijama to ne smeta, mada dobace mi da im je lepo da me slušaju, pa samim tim verujem da im i ne smeta - rekla je Mijatovićeva za naš portal. 

O čemu je još Vanja pričala i šta nam je sve otkrila, šta to ona najviše radi u svoja 4 zida pogledajte u nastavku teksta u vide-prilogu: