Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Ataimages
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Ataimages

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Ataimages

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak popularnom paru, poznati doktor Vanja Milošević ne koristi svoje pravo ime u javnosti već nadimak.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije - kaže naš sagovornik na početku razgovora i dodaje da doktor Milošević nije tako tajanstven kada je reč o ženama.

Jedan brak, troje dece

Doktor Milošević je pre Đurišićeve imao samo jedan brak u kojem je dobio ćerku i sina, a pre nekoliko godina dobio je još jednu devojčicu u vanbračnoj vezi.

- Vanja ima dvoje dece iz prvog braka koja imaju nešto više od 20 godina. Iz vanbračne zajednice ima ćerku od četiri godine sa mladom ženom. Sa svima njima je u stalnom kontaktu - kaže naš izvor.

- Priče koje se plasiraju o njemu da je ženskaroš delimično jesu tačne jer je ranije mnogo šarao! On je šarmantan muškarac koji je mnogo voleo da bude u društvu lepih žena, koje su se, pre emotivnog odnosa sa Snežom, za njega lepile kao muve! Brojne afere koje je imao nikada nije krio i voleo je da ide po kafanama i restoranima sa atraktivnim devojkama i lumpuje sa njima! Čak ih je i dovodio na svoje radno mesto i predstavljao kolegama u GAK „Narodni front“ - rekao je naš sagovornik i dodaje da se Milošević malo smirio otkako je upoznao Snežanu.

- Promenio se otkako je sa Snežanom i više ne trči za ženama! Ne verujem da je neku muvao u skorije vreme jer prosto nije sada u tom fazonu. To samo znači da je veza sa Snežom zaista ozbiljna. Ali, ko zna, budući da je oduvek bio veliki zavodnik, možda se i dalje udvara ženama, ali samo tajno, da niko ne zna - rekao je naš izvor na kraju, a mi smo pozvali doktora Miloševića kako bismo proverili naša saznanja.

Bonus video:

- Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom - potvrdio je doktor Milošević za „Alo!“.

Pročitajte još

Komentari (3)

jadnici

17.01.2021 10:01

Pazi dečko, čuveni po njoj, nemoral totalni.

Lepi mooooojjjj

17.01.2021 18:02

@jadnici - Batica i njegova sekica. Kombinacija iz interesa. On zbog love, a ona da ima muskog ginekologa.

Lucky

17.01.2021 14:30

Kod nas je to zenski nadimak od imena ,Ivana. Voli da bude baba.