SVAKO JE POSEBAN NA SVOJ NAČIN! Verica Rakočević iskreno o razvodu Elene i Jugoslava, modna kreatorka zbog jedne stvari ne može da sakrije koliko je srećna (FOTO)

"Već godinama sam na relaciji Beograd-Njujork zbog Mileninog života u Americi. Idem par puta godišnje, jako smo vezane i ne bih mogla drugačije. Bila sam u oktobru i sada jednim divnim povodom"

Elena i Verica
Elena i Verica, Foto: Instagram/printscreen

Iako je pandemija korona virusa u punom jeku, Verica Rakočević je shvatila da je njena želja da vidi unuka jača od straha, te se uputila u Njujork, u kom živi njena ćerka Milena, koja je nedavno na svet donela sina Nikšu. Ona je na kratko prokomentarisala i razvod Jugoslava i Elene Karić.

- Već godinama sam na relaciji Beograd-Njujork zbog Mileninog života u Americi. Idem par puta godišnje, jako smo vezane i ne bih mogla drugačije. Bila sam u oktobru i sada jednim divnim povodom - ispričala je dizajnerka.

Verica Rakočević
Verica Rakočević, Foto: Instagram

- Milena je dobila sina Nikšu, a ja sedmo unuče za kojim sam totalno poludela. Milene se uželim posle par dana neviđanja, jako smo vezane i kada sam u Beogradu, svakog dana smo na vajberu po sat vremena - ponosno ističe Verica.

- Veljko kaže da je to patologija, a ja da je ogromna ljubav. Milena je zaposlena u Elit Njujorku, a trenutno radi od kuće. Koliko god da je teško, lepo je kad su vam deca različita - dodala je ona.

- Svako je poseban na svoj način. Jedina je iskrena da ih svo troje beskrajno volim, da sam iz velike ljubavi, da bih ih zaštitila od života, možda u njihovim očima i grešila, ali znam da sam sve radila iz ogromne ljubavi. Oni se međusobno nežno vole - istakla je Rakočevićeva.

Razvod ćerke Elene Karaman i Jugoslava Karića, sa druge strane, nije želela podrobno da komentariše.

- U njihove živote se ne mešam i ne komentarišem. Odrasli su ljudi i nemam prava na to - bila je kratka i jasna dizajnerka.

Elena i Jugoslav Karić
Elena i Jugoslav Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Sve o luksuznoj nekretnini na točkove kojom je muž modne dizajnerke rešio stambeno pitanje, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi