Verica Rakočević
Instagram
Verica Rakočević

Instagram

 Foto: Instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje.” Ivo Andrić

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on May 2, 2020 at 12:21pm PDT

Nakon nekoliko godina, odlučila je da napusti ovaj posao i da pokrene sopstveni biznis i postane dizajnerka. Upravo na aerodromu je ugledala svog prvog supruga Borana Karamana koji je bio jedan od službenika "Jata". Ubrzo je nastavala velika ljubav iz koje se rodila njena najstarija ćerka Elena Karaman.

Međutim, Verica nikada nije krila da je uvek volela mlađe muškarce, a da se ljubav između nje i prvog supruga desila sasvim slučajno:

- Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe - izjavila je jednom prilikom Verica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

STORY parti sinoc??

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Nov 29, 2018 at 9:53am PST

Verica Rakočević danas je u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem od kojeg je starija 35 godina. Njih dvoje su u braku od 2013.