PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA Verica Rakočević je radila na šalteru, jurila je mlađe frajere: Ovo su detalji iz života kreatorke!

Odlučila je da napusti ovaj posao i da pokrene sopstveni biznis.

Verica Rakočević
 Foto: Instagram

Kreatorka Verica Rakočević pre nego što je osvojila svet mode bavila se potpuno drugačijim zanimanjem. Naime, njen prvi posao u životu bio je u tadašnjem “Jatovom” aerodromu u kojem je bila zaposlena kao zemaljska stjuardesa.

Tokom sedamdesetih godina prošlog veka, Verica je radila na jednom od šaltera, gde je overavala karte za brojne destinacije putnika, ali i članova posade koji su svakodnevno radili svoj posao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje.” Ivo Andrić

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Nakon nekoliko godina, odlučila je da napusti ovaj posao i da pokrene sopstveni biznis i postane dizajnerka. Upravo na aerodromu je ugledala svog prvog supruga Borana Karamana koji je bio jedan od službenika "Jata". Ubrzo je nastavala velika ljubav iz koje se rodila njena najstarija ćerka Elena Karaman.

Međutim, Verica nikada nije krila da je uvek volela mlađe muškarce, a da se ljubav između nje i prvog supruga desila sasvim slučajno:

- Ljudi preskoče nekoliko stepenika, uskoče odmah u završnu fazu, nesvesni šta su u međuvremenu izgubili. I da, ne stidim se da priznam da sam uvek bila sa muškarcima mlađim od sebe. Ozbiljniji, stariji muškarci oženjeni su svojim karijerama. Muškarac mora da bude i lider i autoritet. A biti autoritet drugom autoritetu jako je teško. Zato se nisam interesovala za starije, niti oni za mene. Od prvog muža starija sam godinu dana, od drugog pet, a od jednog mog muškarca 15 godina. Moj mladi duh ne priznaje stereotipe - izjavila je jednom prilikom Verica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

STORY parti sinoc🍀🍀

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Verica Rakočević danas je u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem od kojeg je starija 35 godina. Njih dvoje su u braku od 2013.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi