Vesna Đogani
Alo!

Vesna Đogani oduvek je oštro osuđivala svaki oblik nasilja, a u razgovoru za "Alo!" pevačica je istakla da je podržala mlade glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić koje nisu želele da ćute o se*sualnom zlostavljanju koje su pretrpele.

- Mnoge devojke o tome ne govore zato što su ih roditelji tako učili, koji su samo preneli svoj model vaspitanja na svoju decu. Ćute jer je to nepisano pravilo, a ispostavilo se da to nije dobro - kaže Vesna na početku razgovora za "Alo!" i dodaje da joj je drago što se te stvari sada menjaju.

Vesna Đogani

Alo!

Vesna Đogani, Foto: Alo!

- Suočavamo sa promenom generacija, mladi ljudi su dosta hrabriji. Današnje generacije su shvatile da ne treba da se preko ozbiljnih stvari olako prelazi. Mladi danas rešavaju svoje probleme, ne dozvoljavaju da im neko kaže: "Ćuti, nemoj", ili "nemoj da se zna ovo, ono" - kaže Vesna i dodaje da se o nasilju ne treba ćutati.

- Svaka devojčica, devojka, žena treba da se bori za svoja prava i da javno kaže ukoliko je bila ucenjena. Ili, ukoliko je na bilo koji način pretrpela mentalno, psihičko ili fizičko nasilje. Tome moramo stati na put - poručila je Đoganijeva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ