Voditeljka "DNK" iznela šokantne detalje sa snimanja emisije: "Kada se ugase kamere, sledi ono najgore"

Natalija Simović progovorila o devojkama lakog morala

Natalija Simović
Foto: Rajko Ristić/Alo

Atraktivna i prodorna brineta Natalija Simović pojavila se na promociji knjige Jasmine Ane "Elitna prostitutka".

Voditeljka emisije "DNK" godinama se susreće sa raznim profilima ljudi tokom snimanja emisija, od uspešnih, stabilnih, do labilnih, ali i onih koji su se bavili prostitucijom.

Natalija Simović
Foto: Rajko Ristić/Alo

Natalija nije ostala imuna na temu koja godinama potresa Srbiju, pa je javno iznela svoje mišljenje o elitnoj prostituciji.

-  Mislim da je za sada u javnosti dosta razotkrivenih nekih slučajeva, a još uvek pod maglom, pod velom tajne. Smatram da treba javno i glasno da govorimo o tome, i da ne trebamo to da skrivamo i da te žene uzdižemo na pijedastal i nazivamo ih javnim ličnostima. Time što to radimo dajemo pogrešan uticaj na mlađe generacije koje se ugledaju na sav taj raskoš koji nije realan - gorvori voditeljka i dodaje:

Natalija Simović
Natalija Simović, Foto: Rajko Ristić/Alo

- Učesnik moje emisije se prijavio da utvrdi da li je dete koje ima sa 30. godina mlađom devojkom od sebe njegovo. Oni su priznali da su to tada uradili za novac, na preporuku njegovog prijatelja. Ona je radila u "crvenoj kući" u tom selu odakle su. Šokantna stvar jeste da ona priča o svemu tome bez trunke griže savesti i kada bi vratila vreme kaže da bi uradila sve isto. Po strani što se bavila čime se bavila, ali već je problem što nema taj osećaj sa kim ide u krevet, u ovom slučaju sa čovekom koji može deda da joj bude - rekla je Nataša za Alo.rs.

Atraktivna brineta govorila je o spontanim situacijama koje se dešavaju tokom snimanja emisija, i na koji način reaguje kada joj neko saopšti da je ili kriminalac, ili prostitutka, ili nasilnik. Sve to pogledajte u nastavku teksta u video prilogu.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ex faca
  01/07/2020 - 14:09
  Bolja je emisija DNK od Zadruge, jer je puna realnosti i istne, a i voditeljka je u svakom pogledu bolja od onih veštački plastificiranih spodoba sa Pinka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi