Tijana MIlentijević
Promo
Tijana MIlentijević

Promo

 Foto: Blagoje Blasko Keselj

Čitav region zavoleo je Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu devojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala „Zvezda Granda“, a u međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom pleni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu „Žena od sultana“.

Tijana MIlentijević

Promo

 Foto: Blagoje Blasko Keselj

Dvadesetogodišnja mlada zvezda je u video klipu za svoj novi hit snimila vrele scene u bazenu, a partner u nekima od njih bio joj je bosanski maneken Kenan Tahirović koji je javnosti postao poznat kada je snimio reklamu sa najboljim fudbalerom današnjice Lionelom Mesijem. Osim scenama u kojima Tijana mami uzdahe muškaraca, ovaj spot odmah je privukao pažnju i filmskom radnjom koja je pomerila granice produkcije kada su ovi prostori u pitanju, pa je spot samo nekoliko sati nakon objavljivanja zauzeo visoko mesto u trendingu na „jutjubu“.

Tijana MIlentijević

Promo

Foto: Blagoje Blasko Keselj

- U početku sam bila nervozna jer nikada nisam morala da glumim, ali sam se brzo privikla i shvatila da je i to deo posla. Kažu mi da sam dobro odradila sve što se od mene očekivalo, ali konačnu reč će svakako reći publika, ono što sada mogu da kažem je da sam presrećna prvim reakcijama i na pesmu i na spot – rekla je atraktivna Tijana koja je u međuvremenu potpisala i ugovor o saradnji sa „Sharan Concept“, postavši tako treći ekskluzivac ove produkcije nakon Slađe Alegro i Samo Boba.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (2)

goga

02.07.2020 12:21

jao pa gde je ta mala ,lepa devojka ,često se pitam gde je ,volim da slušam kada peva ona ,omiljena mi je bila u takmičenju.

Sneza knezevic

03.07.2020 18:16

Tijana, KIDAŠ!!! Obožavam te!!! Lepota, stas, glas... Naravno, dobro dete od dobrih roditelja...